2777
2789
عنوان

سونوگرافی NT

72 بازدید | 9 پست

امروز نوبت سونوگرافی NT داشتم. راستش یه کم استرس داشتم، ولی هیجانم بیشتر بود. صبح زود راه افتادم سمت کلینیک صدراسونو. هوا هنوز خنک بود و خیابون یه جور خاصی آروم. رسیدم کلینیک، کارای پذیرش رو انجام دادم و نشستم منتظر.

چند دقیقه بعد صدام زدن. رفتم داخل، دکتر رضوانی زاده با یه لبخند مهربون ازم استقبال کرد. یه جورایی برخوردش آدمو آروم می‌کرد. شروع کرد به سونوگرافی، همه‌چیزو دقیق چک می‌کرد و برام توضیح می‌داد. وقتی تصویر نی‌نی کوچولومو رو مانیتور دیدم، یه حس عجیبی بهم دست داد. دکتر گفت که همه‌چی خوبه و مشکلی نیست. انگار یه کوه از روی دلم برداشتن!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جان دلم انشالله سلامت نی نی روبغل بگیری... دوستم میشه با این حس وحالت قشنگت منم دعا کنی منم این حس ها رو تحربه کنم.. برای دومی خیلی ساله منتظرم خیلی دلشکسته ام.... چشام اشکیه... دعا میکنی خدا در حق منم معجزه کنه خواهرانه دعام کن اسمم سمانه

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید