2777
2789
عنوان

پسرم بدون اجازه از کارتم پول کشیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 88 پست
بهش گفتم وگفتم با این کارت وبا دروغت به شعور من توهین کردیهمه اینارو باداد گفتم خیلی عصبانی شدم

خب خراب کردی باید با آرامش میگفتی اینجور بدتر میشه نباید داد میزدی از الان منتظر دروغای بزرگتر باش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازش کارای خونه رو انجام بده و اگه کسی شغلش ازاده ولی مطمئنه بفرستش بره یه دوره کارگری کنه تا قدر پول ...

شوهرم خودش بناست میگم ببرش میگه توخل شدی اونجا یه بلایی سرخودش میاره بچه نمیتونه کار کنه

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 

با آرامش باهاش صحبت کن

بگو هیچی مهم تر از اعتماد نیست بین خانواده

با این کارات باعث میشی اعتماد ما به تو کم بشه و ...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

فعلا  تنبیه نکن ، بشین باهاش با آرامش صحبت کن بگو راستی پول خامه چقدر شد اگر اول دروغ گفت بازم با آرامش بگو عجیبه قیمت روش فرق داره، حتما چیزی باهاش خریدی، ایرادی نداره ولی اگر راستش رو می گفتی بهتر بود، بشین براش توضیح بده که چرا نباید ولخرجی کرد و چرا نباید دروغ گفت اونم با محبت بگو ، اگر با دعوا باهاش برخورد کنی پنهان کاری بیشتر میشه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
با آرامش باهاش صحبت کنبگو هیچی مهم تر از اعتماد نیست بین خانوادهبا این کارات باعث میشی اعتماد ما به ...

چشم عزیزم ولی فکر نکنم کار ساز باشه😔

کاربر قدیمی ام نمیدونم چرا بیخودی تعلیق شدم 

تنبیه نکن. این که کلا پول توجیبیشو یهو قطع کردین‌خودش باعث شده فکر کنه شما ناراضی این از اینکه اون خوراکی بخره. واسه همین پنهان‌کاری میکنه. به جاش یه مبلغ مشخص بهش بدین بهش توضیح بده. مثلا این پنجاه تومن پول و میتونه بیست تومنشو بندازه تو قلک. بقیشو خوراکی بخره. بعد بگین اگه تا فلان تاریخ بتونی ۱۰۰ تومن جمع کرده باشی منم بهت ۵۰ تومن جایزه میدم یا فلان قدر میزارم رو پولت اون اسباب بازی که دوست داری و بخریم

بچه راست گویی بود علاقه زیادش به پول وخرید کردن اینطورش کرده

عزیزم اینجا مشورت گرفتن درست نیست نهایت روی تجربه چیزی بگن شما بهترین کار اینه با مشاوره صحبت کنی تا بگه روش برخورد درست چیه ،به نظر درست میاد که با بچه بشینی دوستانه و در عین حال قاطعانه صحبت کنی بپرسی چرا راستش رو نمیگی بهش خطرات این کار رو بگی بهش بگی از این کارش چه احساسی پیدا کردی بهش بگی که صداقت و راستگوییش برات خیلی مهمه و برات ارزشمنده

براش توضیح بده که پول مثل دریا میمونه هرچی بیشتر میری توش بیشتر غرق میشی پولم هرچی بیشتر درمیاری بیشتر میخوای، بهش یاد بده در هفته هرچیزی که لازم داره رو بنویسه مثلا کارت بازی، چیپس، توپ،شلوار، بستنی، شکلات،دفتر،جامدادی

بعد قیمتشو حساب کنه حدودی مثلا کلا میشه یه تومن، حالا شماره بزنه اونی که اول میخاد ۱اونی که کمتر مهمه ۲ و تا آخر، بعد از شماره ی ۱شروع کنه به خرید اگه پولش کم اومد چنتای آخرو حذف کنه و اونا برن شماره ی ۱و۲ هفته ی بعد،تا آخر هفته م هیچ پولی غیر این بهش ندید،روش حساب داریه که توکل عمر به دردش میخوره

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید

پسر منم فکر و ذکرش کارت کیمدی شده . ولی همه میگن دلخوشیشونه به چی دلشون خوش کنن .من هم ماهی یکی دوبار میخرم واسش

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️