2777
2789

اگه کسی ازتون سوال بپرسه بدتون میاد؟ چه حسی میگیرین؟

جواب میدین یا نه ؟ چی میگین؟ 

مثلا اینارو بپرسه: 

چه ویزایی گرفتی؟  چند وقت میشه رفتی؟ بورس شدی؟ بدون بورس تمکن اونجا چقدره؟ چه رشته ای پذیرش گرفتی؟ پروسه ی مهاجرت اون کشور چطوریه و چقد زمان میبره؟ 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چقدر سرمایه داشتی رفتی خونت رو چیکار کردی شغلت اونجا چیه چقدر درآمد داری آیا از زندگی تو اونجا راضی هستی آب و هواش چطوره مردمش چطورین اداب رسوم اونجا چجوریه آیا اونجا هم مثل ایران تفریح می‌رید شب ها قدم می‌زنید مهمونی می‌رید ؟

نه بدم نمیاد صادقانه جواب میدم. ولی وقتی میبینم خیلیا هنوز انقدر نا آگاهن مثلا میگن میشه رایگان بری ایتالیا و المان درس بخونی یا کار کنی آتیش میگیرم. چون درسته تحصیلا رایگانه ولی تمکن مالی میخواد هزینه وکیل و اپلای و هزار دردسر میخواد و در نهایت همین رایگانا پای ادم حداقل ۱۵ هزار یورو میوفته 😐

نه شاید راهنمایی میخواد

منم همینم مراحلی که انجام دادم رو با حوصله توضیح میدم، اما دوتا از آشناهام رفتن و بعد من همین تعداد سوال رو تو چت پرسیدم اینطوری جواب دادن: واااااای چقد سوال میپرسی، نمیدونم چرا ملت تا پاشون میرسه یا جوگیر میشن یا یطوری رفتار میکنن مثلا اگه کسیو راهنمایی کنن جای اونا تنگ میشه.

تازه جالبیش اینجاس یکی از همونا کسی بود که مراحل اول رو خودم راهنماییش کردم و کارشو شروع کرد. 

گفتم تو نی نی سایت بپرسم شاید من زیاد پرسیدم

نه بدم نمیاد صادقانه جواب میدم. ولی وقتی میبینم خیلیا هنوز انقدر نا آگاهن مثلا میگن میشه رایگان بری ...

منم همینم مراحلی که انجام دادم رو با حوصله توضیح میدم، اما دوتا از آشناهام رفتن و بعد من همین تعداد سوال رو تو چت پرسیدم اینطوری جواب دادن: واااااای چقد سوال میپرسی، نمیدونم چرا ملت تا پاشون میرسه یا جوگیر میشن یا یطوری رفتار میکنن مثلا اگه کسیو راهنمایی کنن جای اونا تنگ میشه.

تازه جالبیش اینجاس یکی از همونا کسی بود که مراحل اول رو خودم راهنماییش کردم و کارشو شروع کرد. 

خب چه اشکالی نداره چرا زورتون میاد حرف بزنید من هر اطلاعاتی که دارم رو کامل در اختیار قرار میدم

تازه جالبیش اینجاس یکی از همونا کسی بود که مراحل اول رو خودم راهنماییش کردم و کارشو شروع کرد

منم همینم مراحلی که انجام دادم رو با حوصله توضیح میدم، اما دوتا از آشناهام رفتن و بعد من همین تعداد ...

عزیزم کلا پروسه مهاجرت برای هر کس متفاوت میره جلو، با سوال راهی برات باز نمیشه چون مسیر تو با مسیر همه فرق داره، یه مثال برات بگم، من معدل برتر دانشگاه سراسری با تافل ۹۴ و ایلتس ۷.۵ از تمام دانشگاه های دولتی المان ریجکت شدم، ولی کسی رو میشناسم که با لیسانس کامپیوتر پیام نور بورسیه شد. خلاصه مسیر هیچ دو نفر مث هم نمیشه، میتونی تحصیلی بری اما پاره شی از سختی، میتونی قاچاقی بری یهو بهت اپارتمان شیک بدن به عنوان کمپ😐 اماده هر چیزی باش و سخت نگیر.