2777
2789
عنوان

زنداداش مارموزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 70 پست
وا دیدو بازدید عید خونه داداشش هم نره این ادا اطوارا دیگه چیه

من هروقت برم شهر پدریم میرم هتل خیلی راحت حرف هم از کسی نمیشنوم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نکن تو رو خدا خوشت میاد یه خانواده با همسرت این کارو بکنه اقااا زور که نیست دلش نمیخواد برن خونش

مگه خونه اونه ؟؟ ک دلش نخواد ما بریم 

یعنی میگی خونه داداشم نرم چون زنش پرش میکنه و خوشش نمیاد ؟ میفهمی حرف خودت !!!!

از کجا متوجه شدین کار اونه؟ شاید اون چیزی نگفته .

استوری تیکه دار گذاشتن واقعا کار بالغانه ای نیست . خزه . آدم بالغ مشکلاتشو رو در رو حل میکنه نه با استوری .

مطمئن باشید تهران رفتنتون و خونه اون نرفتنتون اونو نمیسوزونه .

به جاش از این به بعد رابطتون رو اصلاح کنید هر چه رابطه کمتر باشه بهتره ..دوری دوستی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
شآید باهاشون میرید برای همین نگفتن بهتون خواهرشوهر من همش دلش میخواد با ما بیاد سفر ما برای همین نمی ...

معلومه ازت ک عروس هستی ....واقعا چرا دلتون میخواد شوهرتون فقط با خانواده خودتون باشه 

این مارموز بازیا چیه بابا 

خاتم اگر ندارید چرا برات استوری تیکه دار می ذاره یا می پیچونه نمی تونین برید خونشونمشکل که فقط گیسو ...

من هم خودم خواهرشوهرم هم عروس 

زن داداشم هرچی بشه تمام ۲۲ سال رو میگه 😄😅🤣 هیچ وقت براش حل نشده 

یکیشون هست ۱۶ ساله ندیدمش وای اون داره با ما همچنان زندگی میکنه🤣🤣🤣

خودمم عروسم چیزی بشه یادم نمیره قطعا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من یه ماه رفتم اصفهان خونه داداشام اصفهان بوده حتی بهش نگفتم اصفهانم نخواد یه وعده دعوتم کنه چون میدونم زن داداشم‌مهمون خوشش نمیاد سال ۹۵ ازدواج کرده هنوز خونه اش نرفتم با اینکه خونه و ماشین زیر پاش پدرم داده از من دختر زده خرج‌پسرا کرده 

رفتم سوییت مبله گرفتم بی منت 

ولی خب عروسم نباید بگه نه نیا شهرمون اینا برن تهران ولی خونه اون نرن 

اکثرا اینطوری نیستن شمالابد جایی نداری یا کسی بهتون رو نمیده ما بریمشمال خونه پسر خالهای بابام برا موندن نریم کلی دلخور میشن و ابراز ناراحتی میکنن 

مگه خونه اونه ؟؟ ک دلش نخواد ما بریم یعنی میگی خونه داداشم نرم چون زنش پرش میکنه و خوشش نمیاد ؟ میفه ...

نرو خیلی راحت 

من شش سال و شانزده ساله خونه برادرهام نرفتم فقط خونه مادرم همدیگرو میبینم اصلا هم برام مهم نیست والا که کسی بخواد منت سرم بذاره و ....

از کجا متوجه شدین کار اونه؟ شاید اون چیزی نگفته .استوری تیکه دار گذاشتن واقعا کار بالغانه ای نیست . ...

خوب معلومه دیگه اصلا دلش نمی‌خواد با ما رفت و آمد کنه داداشم..‌اصلا این طوری نبود داداشم 

اکثرا اینطوری نیستن شمالابد جایی نداری یا کسی بهتون رو نمیده ما بریمشمال خونه پسر خالهای بابام برا م ...

نه عزیزم من شخصیت دارم جا هم دارم دعوت هم میکنن ولی غرور دارم نرم که بعدا حرف بشنوم و یا بپچون منو ...

مگه خونه اونه ؟؟ ک دلش نخواد ما بریم یعنی میگی خونه داداشم نرم چون زنش پرش میکنه و خوشش نمیاد ؟ میفه ...

خونه خانوم و اقا نداره . برای جفتشون هست و هر دو تصمیم می‌گیرند. 

ولی حالا که تمایل ندارن شما برید پس شما هم نرید . خودتونو کوچیک نکنید دیگه باهاشون تماس نگیرید و خونشون نرید . استوری هم نذارید... اون هم استوری میذاره توجه نکنید .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
من یه ماه رفتم اصفهان خونه داداشام اصفهان بوده حتی بهش نگفتم اصفهانم نخواد یه وعده دعوتم کنه چون مید ...

عروس نگفته حدس استاتر هست فقط ....