لاوین_هستم مدیر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 عنوان کسی ژل لب روفیل زده خوبه آیااااا | مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 116 پست من ۲ مرحله نورامیس زدم خیییلی زود داره جذب میشه از دومین مرحله ۱۷ روز میگذره و گفت ۶ ماه میمونه اما الان نصفش رفته نتجیه میگیریم نورامیس برای من خییییلی بده روفیل چطوره؟ سی سی چند؟ پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚 1404/01/06 | 10:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 من او دری زدم آره واقعن راضی ام هم گونه چونه لب زدم دوستمم زده خیلی خوب شده متاسفانه میترسم😑😂 پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
دلبرm عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 441 اره به همین نتیجه رسیدم الکی دفعه اول ۱۰ تومن هزینه کردم بی عقلی کردم و به حرف پرسنل گوش دادم میخام ... اونا به نفع خودشون کار میکنن سعی کن هی برند عوض نکنی واکنش نشون میده
دلبرm عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 441 دوستمم زده خیلی خوب شده متاسفانه میترسم😑😂 ترس نداره من خیلی زدم تا حالا ۱۰ بار
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 اونا به نفع خودشون کار میکنن سعی کن هی برند عوض نکنی واکنش نشون میده الان نورامیس بی صاحب مونده زدم خب ۱۷ روزهخرداد برند عوض کنم؟ این لامصب داره میره پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 ترس نداره من خیلی زدم تا حالا ۱۰ بار میتونی عکس لبت رو بزاری؟ پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
golnaz123 عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 2187 من نورامیس پارسال زدم زود رفت سی سی دو تومن زدمولی قبلا اودری ام میزدم خیلی موندگاری داشت امسال هم دنبی زدم الان یه ماهه خوب مونده
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 ترس نداره من خیلی زدم تا حالا ۱۰ بار الان من عکس میزارم ببین پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 من نورامیس پارسال زدم زود رفت سی سی دو تومن زدمولی قبلا اودری ام میزدم خیلی موندگاری داشت امسال هم ... عکس گذاشتم الان میاد ببین۲ سی سی زدم انگار نیم سی سیه😂😂😑😑لعنت بهشششش پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 من رووفیل زدم اما لب رو نهموندگاریش خوبه کلا روفیل میگن موندگاری خوبی دارع پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 اره خوب بود واقعا الان من عکس گذاشتم داره میاد ۲ سی سی نورامیس زدم ۱۰ تومن هزینه کردم ولی انگار نیم سی سیه😑😑 پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
لاوین_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 11606 من نورامیس پارسال زدم زود رفت سی سی دو تومن زدمولی قبلا اودری ام میزدم خیلی موندگاری داشت امسال هم ... لعنت به نورامیسسسسسسنگا کن عکسو۲ سی سی ۱۷ روزه زدم اصلا هیچ تغیر خاصی نکرده قبل تزریق و همین حالا پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚
نوکیا۰۰ عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 10144 الان من عکس گذاشتم داره میاد ۲ سی سی نورامیس زدم ۱۰ تومن هزینه کردم ولی انگار نیم سی سیه😑😑 اره دوستم نورامیس زده بود میگفت موندگاریش کمه البته کلا لب موندگاری ژلش کمه
دلبرm عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 441 لعنت به نورامیسسسسسسنگا کن عکسو۲ سی سی ۱۷ روزه زدم اصلا هیچ تغیر خاصی نکرده قبل تزریق و همین حالا اصن خوب نشده هیچ تغییر نکرده