2777
2789
عنوان

کسی ژل لب روفیل زده خوبه آیااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 116 پست
اونکه گفته ۳۸۰۰ گرون گفته

خب ۳۸۰۰ تک تک سی روفیل بود

۱۲۰۰ هم ۱۰ سی شی 

جفتشون هم پزشک نیستن و سالن زیبایی ان

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ژل الان بالا پنجه ارزون نزن

نورامیس زدم سی سی ۵ 

همش رفت بابا 

ارزونا موندگار ترن 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ارزونا بد ترن بخدا زود بره بهتر از اینکه نکروز بشه

😑😭آی نمیدونم امروز همش حرص خوردم

حرص دراره🤣منم خیلی سر این چیزا عصابم خورد میشه

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

گفتن باید ۳ ماه صبر کنم بعد برم تزریق برند دیگ

وگر ن همین فردااااا میرفتم 

اصلا نمیدونم باید چیکار کنمگفتن باید ۳ ماه صبر کنم بعد برم تزریق برند دیگوگر ن همین فردااااا میرفتم

ولی خب بهش زمان بده هنوز زوده واسه تصمیم گیری 

کاربر تازه وارد نیستمم

ولی خب بهش زمان بده هنوز زوده واسه تصمیم گیری

اخه خیلی کمه 

ولی تا ۳ ماه زمان میدم 😭

اخه خیلی کمه ولی تا ۳ ماه زمان میدم 😭

تو زمان بده عجول نباشش

اعصابتم خورد نکن نهایت سه ماه دیگه بعد تازه حجیم تر شده یه بازم نسبت به قبل خیلی بهتره قشنگی داره با خط لب و اینا اوکی میشه 

کاربر تازه وارد نیستمم

تو زمان بده عجول نباششاعصابتم خورد نکن نهایت سه ماه دیگه بعد تازه حجیم تر شده یه بازم نسبت به قبل خی ...

لعنت بهش همین!

چشم