2777
2789
عنوان

کسی ژل لب روفیل زده خوبه آیااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 116 پست
نورامیس ۷۵۰؟؟؟؟؟؟؟

نه بابا دنبی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
ژل لب اگه تاثیرش بره همش میره یا یه کم میمونه ازش؟

همش میره کم کم 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه بابا دنبی

اهاااا 

تعجب کردم 

ولی یا دنبی میزنم یا روفیل

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اره حق داری ادم زورش میاد ۱۰ تومن بابت هیچی بده.

😭😭بخدا دلم میخاد بمیرم همش رفت

شما پرستاری؟میگن ده سی سی ها برای بدن و خوبه تک سی سی بزنیم برای صورت ،نظرشما چیه

اره عزیزم 

تک سی سی گرونه بابا  زودم جذب میشه 

برای صورت دیدم ۱۰ سی سی میزنن 

دور از جونت.هممون حداقل ۲۰ بار تر زدیم تو پولام با عرض معذرت😁

بخدا من همیشه تر میزنم 😁😂

اسی چرا مدل لب روسی نمیزنی؟البته منم وارد نیستما تو اینستا دیدم

اینی ک زده مثلا روسی بود 🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خوبه😀😀😍😍

البته من لب داشتم دو مرحله یکو نیم زدم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
البته من لب داشتم دو مرحله یکو نیم زدم

من لبم نداشتم

ولی انتظار داشتم خوب بشه

نگا کن روزای اول تزریق اینجوری بود