2777
2789
عنوان

زنه گفته من شوهر ندارم

538 بازدید | 18 پست

نامزدم رفته پیش رفیقش تو رستوران یه خانومه سن بالا اومده اینام نشستن باهاش تعریف و گرم گرفتن اخرش خانومه به نامزدم گفته من شوهر ندارم ها

گل خریده اورده داده به نامزدم

منم گفت تو واقعا شعور نداری واسه رفتارت حد و مرز داشته باشی ک هر ننه قمری به خودش اجازه نده اینطوری رفتار کنه؟معلوم نیست چقد سبک بازی در اوردی ک این حرفو زده

Maybe in the next universe...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنه عجججب ج.ی‌.ن.د.رلایِ منو. ب.ک.ن.ی بوده

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

یک چیز کاملا با ربط میگم

مخالفید لطفا ریپلای نکنید حرف من درک کردنیه نه چیزی که با بحث و توهین بشه تو مغز یکی کرد

اما اون اسلامی که قوانین و قواعدش رو درصد زیادی بهش معترض میشن و به سخره میگیرنش

وقتی محدودیتی در روابط جنس مخالف به نام محرم و نامحرم گذاشته برای همین چیزها هست رعایت پوشش طرز صحبت با جنس مخالف لحن تن صدا طرز بیان کلمات ..

سر با زیری آقایان کمتر چرخاندن چشم ها در خیابان تا حد امکان ممانعت از هم نشینی با خانم نامحرم ووووو همه اینها برای سلامتی روابط بشر حفظ و حفظ سلامت خانواده هست که خیلی ها دارن به اسم روشنفکری این ها رو عقب موندگی خطاب میکنن!!!!

لطفا یکی بگه رفتارم اشتباهه ایا؟کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم

رفتار شوهرت شاید درست نبوده ولی شما خیلی بی سیاست برخورد کردی 

وقتی خودش اومده برات تعریف کرده ک نباید اینجوری میگفتی چون باعث شدی دفه بعد چیزی هم شد بهت نگه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
یک چیز کاملا با ربط میگممخالفید لطفا ریپلای نکنید حرف من درک کردنیه نه چیزی که با بحث و توهین بشه تو ...

ب نظر منم این چهارچوب ها ب تقویت بنیان خانواده کمک میکنه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️