2777
2789
عنوان

خانمای گل میخوام برم یخچال بخرم راهنمایی پلیززززززززز

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی دوست دارم دو قلو ال جی بخرم تفاوت قیمتشون سی تومنه با ایرانیمن الان شرایطشو ندارم و اقساط هم قب ...

ضمنا عمده ایراد هیمالیا هم اینه که خیلیا از صدای بلند موتورش شکایت میکنن و میگن یخسازش درست کار نمیکنه، گفتم دیگه، ایرانی ریسک هس یا شانست سالها برات کار میکنه یا مثل من دوسال بعد بارها به تعمیر میره، اطراف من هرکی ایرانی داره در مارکهای مختلف فرزیرش، حتی بعضا یخچال بعد از دو سه سال خراب شده 

من جات باشم ریسک نمیکنم، به قرعه خونگی ثبت نام کن یا از یکی قرض کن تا سی تومن رو بذاری روش و خارجی ب ...

درسته.من دوست دارم جور کنم الجی بخرم همسرم میگه مستاجریم و تو جابه جایی ممکنه آسیب ببینه الجی هم فیکه و نمایندگی نداره

درسته.من دوست دارم جور کنم الجی بخرم همسرم میگه مستاجریم و تو جابه جایی ممکنه آسیب ببینه الجی هم فیک ...

گلم باز خیلی بهتر از مارکهای ایرانی هس، دوستم 8 سال قبل از بانه خرید ال‌جی رو، هنوزم براش به چه خوبی کار میکنه، من و یکی از داداشام سیلوان یکیش امرسان، داییم اسنوا، همشون یکی پس از دیگری چندیدن بار تعمیر رفتن، بازم میگم از لوازم خانگی هایی که ال‌جی میفروشن پرس و جو کن مشورت بگیر بعد بخر، من لباسشوییم ال‌جی مونتاژ چین هس برام خداروشکر 8 ساله که به چه خوبی کار میکنه، مال جفت داداشام ایرانی حتی لباسشویییشونم تا حالا چند مرتبه تعمیر رفته، بخدا که‌ تلویزیونشم ایرانی هس چند بار تعمیر رفته تو این 7 هشت سال، اما من تلویزیون و لباسشوییم ال‌جی هس، به قول شما نماینده هم نداره، مونتاژ چین هس، اما همینم می ارزه به لوازم برقی بی کیفیت ایرانی، باز ببین صلاحت چی هس 

دو قلو کلور خواهرم داره دو سال و نیمه . مشکلی نداره اما ایراد اصلیش میدونی چیه؟ اینکه یخچال و فریزر یک موتور دارن مثل ساید و برای همین بااااید همیشه به هم با یه سری رابط متصل بشن . اینجوری نیست که بتونی اگه جا نداشتی فریزری بزاری یه جا یخچالو یا جای دیگه . بنظر من ایراد بزرگیه و ریسک خرابی میره بالا . دو قلو دوو از این جهت مشکلی نداره ضمن اینکه آبسردکن متصل به آب شهریه و یخساز هم مثل کلور داخل درب فریزرش داره. 

گلم باز خیلی بهتر از مارکهای ایرانی هس، دوستم 8 سال قبل از بانه خرید ال‌جی رو، هنوزم براش به چه خوبی ...

قربونت برم عزیزم .ممنون از راهنماییت🌹

سعی میکنم الجی بخرم دیروز که قیمت گرفتم حالم خیلی بد شد 

اخه اگر تفاوت قیمت ۵۰ تومن یا بیشتر بود دوست داشتم ایرانی بخرم ولی بنظر من با ۳۰ تومن تفاوت قیمت عاقلانه تره که الجی بخرم

قربونت برم عزیزم .ممنون از راهنماییت🌹سعی میکنم الجی بخرم دیروز که قیمت گرفتم حالم خیلی بد شد اخه اگ ...

گلم بازم در مورد ال‌جی مشورت بگیر، من دارم خورد خورد طلای دست دوم میخرم، بفروشم و ال‌جی بخرم، چون سالهاست فریزر داغونم پدرم رو در آورده، هر ماه باید دوروز کامل ازبرق بکشم تا دوباره فریز کنه موادم رو، برا همین فقط برا بیست روز اینا مواد غذایی و گوشت اینا میذارم داخلش، چیز اضافب نمیزارم، چون دوروز که از برق میکشم خراب میشن داخل یخچال، ضمنا هر کی هرچی در مورد ال‌جی گفت و انشالله تونستی بخری حتما حتما خبرم کن، چون من آخر این سال شاید بتونم بخرم، فعلا نمتونم