2777
2789
عنوان

تف به اون مادری که

740 بازدید | 42 پست

به پسرش یاد نداد زنش نوکرش نیس

یاد نداد به زنش احترام بزاره

بهش یاد نداد زن محبت میخواد

عشق میخواد

توجه میخواد

تعریف و تمجید میخواد

نه اینکه اگه زن پریود شه حالش بد باشه یا سرما بخوره یا یه روز تو خونه نون نباشه با وجود حال بد زنش باهاش دعوا کنه و بگه بدرد نمیخوری یا بگه طلاق بگیر

اون مرد چقدر بی شرفه که میدونه اون زن پشتوانه نداره و داره اون زنو از عمد آزار میده

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرفت کاملا درسته اما بیا قبول کن ترس زنها هم اولین دشمنشون هست. قرار نیست طلاق بگیری ولی میتونی جلوی همسرت وایسی میتونی باهاش برخورد کنی و باج ندی . اونم بخواد طلاق بده کلی دنگ و فنگ‌داره براش 

تمام حرفات درست ولی یه تیف هم به مادری که دخترشو با تفکر وابسته و محتاج تربیت کرده نه مستقل

خدا خیرت بده حرفت درسته 

کاش تمام دخترها انقدر قوی و مستقل تربیت بشن که محتاج هیچ مردی نباشن 

بعضی وقتا مادر بی تقصیره 

شوهرم و برادرش توو ی خونه بزرگ شدن ی مادر بالا سرشون بوده اما دو اخلاق کاااااملا متفاوت دارن آدم هنگ میکنه

منو اینجوری نعبین!! مه یلی بیمه مه جنگی بیمه مه گنگستری بیمه😏