2777
2789
عنوان

تف به اون مادری که

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 42 پست

پسرا از پدر یاد میگیرن

دخترا از مادر

بنابراین اگه مردی بلد نیست پدرش اهل این کارا نبوده

مادر فقط میتونه بگه که اونم چندان موثر نیست

به عمل کار برآید به سخندانی نیست

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهن سرویسااااازن صفت؟؟؟مگه زن بد و نحس و زشته که کسی مثل زن باشه براش ننگ و کسر شان باشه؟؟

بخدا جوری ریختن سرم که اصلا مبهوت مونده بودم . میگفت حمال میخواستی نه بچه . گفتم بابا دارم یادش میدم بعدا زنش دعام کنه میگفتن نه تو از بچه بیگاری میکشی 

پسرم الان ۱۳ سالشه اتفاقا بسیار هم رفتارش مردانه هست اما آشپزی میکنه توی خونه کمک میکنه به شدت به خانمها احترام میذاره ‌رفتار حمایتی داره 

به قول خواهرهام کراش دارم تربیت میکنم 😎

عزیزم کجای کاری؟ توی همین سایت گفتم پسرم آشپزی بلده و توی کارهای خونه کمک میکنه ریختن سرم که تو از ب ...

من وقتی بچه بودم گهگاهی پدرم جمعه ها سعی میکرد کارای فنی خونه که ابتدایی هست رو بهم یاد بده 

طرز کار کارواش ماشین و لامپ بستن و تعمیر های کوچولوی لوستر و ...

چه کودک کاری بودم خودم خبر نداشتم 😂

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
من وقتی بچه بودم گهگاهی پدرم جمعه ها سعی میکرد کارای فنی خونه که ابتدایی هست رو بهم یاد بده طرز کار ...

منم همینم 

الان براحتی فیوز برق عوض میکنم . خرده کاری های مکانیکی انجام میدم . لوله های زیر سینک رو عوض میکنم و خیلی کارهای این مدلی دیگه . اینها توانایی هست زن ‌و مرد نداره 

پنچر کرده بودم خودم داشتم لاستیک عوض میکردم یه خانمه رد شد گیر داده بود دست نزن وایسا یکی پیدا شه کمکت کنه گفتم مگه خودم فلجم؟ وقتی بلدم منتظر باشم کی بیاد کمک کنه؟ 

منم همینم الان براحتی فیوز برق عوض میکنم . خرده کاری های مکانیکی انجام میدم . لوله های زیر سینک رو ع ...

اره 

مامانم دعوا میکرد میگفت ظرافت دخترونه شو ازش نگیر 

میگفت ربطی به ظرافتش نداره ما که همیشه پیشش نیستیم شاید یه موقعیتی پیش اومد که باید تنها زندگی کنه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
هر چقدرم دختری مستقل باشه و زندگی رو خوب بفهمهباز در نهایت نیازمنده ک به یکی تکیه کنه و خیالش جمع با ...

دختر باید برای وجود خودش و شخصیت فردی خودش  بهش محبت شه چون ناز و نیاز داره نازش کشیده بشه 

نه چون پشتوانه نداره و وابسته س محتاج باشه به یکی بچسبه 

تفاوت دارن این دو  تفکر 

🥰                 

عزیزم کجای کاری؟ توی همین سایت گفتم پسرم آشپزی بلده و توی کارهای خونه کمک میکنه ریختن سرم که تو از ب ...

اتفاقا کارتون درسته پسرتون اگ مهارتی بلدباشه علاوه براینکه دراینده ب خانمش و شما کمک میکنه بعدا توخوابگاه هم میتونه مستقل زندگی کنه و این عالیه کلا هرمهارتی ادم بلدباشه خوبه الان شوهرمن بلدنیست غذا بپزه یا حال نداره من یروز ک میرم خونه مادرم انقدر غرمیزنه☹️چون مامانش نمیزاره حتی شوهرم بچهامو بغل کنه اصلا اجازه نمیده ب پسراش ک کار بکنن البته برا عروس ولی واسه خودش میکه من پیرزنم فقط شمارو دارم وفلان هزاران تف بهش انشالا خدا گل پسرتو حفظ کنه هزاران درود ب شما و تربیتت

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بخدا جوری ریختن سرم که اصلا مبهوت مونده بودم . میگفت حمال میخواستی نه بچه . گفتم بابا دارم یادش میدم ...

دمت گرم 👏 👏 👏 👏 

لایق بهترینایید❤️❤️

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!