2777
2789
عنوان

چکار کنم داداشم خیانت کرده

1230 بازدید | 76 پست

الان زن داداشم میخواد طلاق بگیر و هر کاری میکنم آشتی نمیکنه باردار غیر این از خانواده هزار تا طنعه شنیدم یک بار داداشم خیانت کرد زن داداشم وسط کل فامیل دعوا راه انداخت حالا هر کی بابام رو میبینه میگه پسرت حقش هرزه کثافت اشغال کل فامیل داداشم دیدن گفتن هرزه جلو همه هزار تا فحش دادن الان ما نمیتونم بخاطر داداشم بریم بیرون دیروز خالم آمده میگه هوس باز کجاست چکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشت به تو ربطی نداره ولی اگه به خودشون اجازه میدن بد حرف بزن بگو به تو ربطی نداره حرف دهنتو بفهم حق نداری زیادی تر از دهنت حرف بزنی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

خوب کرد زن داداشت

شمام بهترین فامیل رو دارین که با آدم خائن همچین برخوردی میکنن واقعا خوشم اومد

اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️من اینجام تا خودم باشم و یاد بگیرم،زندگی رو،تجربه های دیگران رو،اشتباهات شون رو، معنی کلمات رو و.. من خودِ خودمم، اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه،راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، بازم سعی کنید هیچ وقت با من هم صحبت نشید، اگه جایی باهاتون حرف زدم اصلا حرفام رو نخونید❤️و در آخر اون عده ایی که شعورتون میرسه مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکردید،همیشه وجهِ مثبت ماجرا رو در نظر میگیرید، به جایِ زخم زبون پیِ کمک کردن به همین و ذهنتون خالی از کینه ست، دوستون دارم،همیشه دعای خیرم بدرقه تک تک تون هست❤️

بیشتر ببینید

اصلا دخالت نکن

هیچی نگو فامیل چیزی هم گفت بگو دعوا زن و شوهری آدم عاقل باشه دخالت نمیکنه

از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند 

خودتون هم خواستین برادرتو سرزنش کنید ولی جلوی فامیل ابروداری کنید فامیل خیرخواه آدم نیست بدتر از دشمنن

وای فقط خالت😂😂😂😂😂😂😂😂

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

بیشتر ببینید