2777
2789
عنوان

کاشت ناخن وشب اول قبر

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 41 پست
یه سرچ ساده بکنی میفهمی عفونت به سرطان ربط داره یا نداره...

اولن که گوگل هیچ منبع درستی برای من نیست اگر میخوای یک حرفی بزنید حداقل از یک پزشک بگید که در حیطه کاریش هست ☺️چیز های دروغ هم نشر ندید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب دهانه رحم و اندام تناسلی و دهان چه ربطی به دست داره عزیزم ؟؟

شرمنده ببخشیدکه دخالت میکنم ولی دورازجون سرطان که قرارنیست همون اول مشخص بشه چندین سال میشه تامعلوم بشه میگن یکی ازعوارضش سرطانه قرارنیست که همه سرطان بگیرن درکل عوارض زیاد داره 

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
بیشتر ببینید
شرمنده ببخشیدکه دخالت میکنم ولی دورازجون سرطان که قرارنیست همون اول مشخص بشه چندین سال میشه تامعلوم ...

دوست عزیز تنها چیزی که تو کاشت ناخن ثابت شده نور یووی هست  ما در ایران مدت زمان زیاد تری زیر نور آفتاب هستیم و حتی شدت نور آفتاب بیشتر از اون نور هست پس اگر چیز خطرناکی باشه همون نور هستی که اونم ماهی یک بار یک دقیقه اتفاقی نمیفته و ما در ایران هوای آلوده سبزیجات با آب فاضلاب داریم که پیش اون نور هیچ هست برای سرطان 

دوست عزیز تنها چیزی که تو کاشت ناخن ثابت شده نور یووی هست ما در ایران مدت زمان زیاد تری زیر نور آفت ...

تولوئن ماده‌ای حلال است که از جدا شدن رنگ از ناخن جلوگیری می‌کند. این ماده‌ شیمیایی می‌تواند به سیستم عصبی بدن آسیب برساند.

فرمالدهید ماده‌ای شیمیایی است که به عنوان سخت کننده‌ی ناخن استفاده می‌شود و باعث ماندگاری طولانی مدت لاک روی ناخن می‌شود اما این ماده یک عامل سرطان‌زا نیز معرفی می‌شود.

دی بوتیل فتالات ماده‌ای برای جلوگیری از شکسته شدن ناخن‌هاست اما می‌تواند موجب آسیب رسیدن به دستگاه تناسلی نیز گردد

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
بیشتر ببینید
تولوئن ماده‌ای حلال است که از جدا شدن رنگ از ناخن جلوگیری می‌کند. این ماده‌ شیمیایی می‌تواند به سیست ...

دوست عزیز من با پزشک مشورت کردم گفته مشکلی نداره حالا اگه برای شما گوگل یک منبع خوبی هست میتونی انجام ندید اما تو کشوری که شما هیچ چیز ارگانیک نمی‌خوری و آب هوای خوبی تنفس نمیکنی زیاد کاشت ناخن یا نداشتن مهم نیست و حتی رژلب هم اگر بخواهی فکر کنی سرطان زا هست و حتی رنگ مو 

دوست عزیز من با پزشک مشورت کردم گفته مشکلی نداره حالا اگه برای شما گوگل یک منبع خوبی هست میتونی انجا ...

آره مردم هم باور میکنن تو از دکتر پرسیدی ....مردم عقل دارن من دروغ بگم یا تو خودشون می‌سنجند نیاز به حجت آوردن من و تو نیس....هر کسی مختاره تصمیم بگیره اما الان معلوم میشه کی دروغ نشر میده!!

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

آره مردم هم باور میکنن تو از دکتر پرسیدی ....مردم عقل دارن من دروغ بگم یا تو خودشون می‌سنجند نیاز به ...

اولن که من بهت توهین نکردم دومن وقتی شما گوگل یک منبع خودت گذاشتی که هر چیزی می‌تونه توش نشر پیدا کنه 

بعدم میتونی بری از یک دکتر بپرسی ! کار زیاد سختی نیست ویزیت الان نزدیک صد تومن هست ! روی منم دیگه ریپ نزنید چون شما نمیخوای واقعیت قبول کنی !

آره مردم هم باور میکنن تو از دکتر پرسیدی ....مردم عقل دارن من دروغ بگم یا تو خودشون می‌سنجند نیاز به ...

منم شغلم جوری هست که دارم با پزشک ها کار میکنم پس میتونم بپرسم و کسی عقل داشته باشه پا میشه می‌ره دکتر نه از گوگل سرچ کنه