2777
2789

من کلا دوست دارم هم عیدی خوب بدم هم عیدی خوب بگیرم شاید پس انداز برای طرف باشه ....پذیرایی کم باشه برام مهم نیس.یکی از فامیلام همیشه میخواد عیدی بده همش میگه در خرابه ابگرمن خرابه ولی خیلی پذیرایی ووسایل گرون میزاره.نمیدونم چرا اینکار میکنه.خب ادم حسابی عیدی خیلی کم یه جوریه.اخه پول نداری چرا پذیرایی ت اونجوریه باز چرا میگی خونه خراب بود تعمییرش کردم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من ادم هرجامیره نباید ابروی طرف راببره هرجوری که باشه بنده خداداره به بهترین نحو تواین گرونی از مهمونش پذیرایی میکنه 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

😐😐😐😐طلبکارید ازمردم

پذیرایی خوب از نظرم یعنی ارزشمندبودن مهمون

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
هردوش متوسط دیگه یعنی به اندازه نه عیدی بیشتر توانش باشه و نه پذیرایی

بدیش همش عیدی میخواد بده میگه در خواب بود ابگرمن خوب بود انگار مردم خرج ندارن زشته این حرفا.