2777
2789
عزیزم توروخدا برای نوزاد تجویز از خودتون نکنید.نوع بخور واقعا اهمیت داره.

من بچم سرفه میکرد بردمش پیش بهترین دکترا گفتن بخور باشه که راحت نفس بکشه سرد و گرمش مهم نیست.حتی دکترش گفت دستگاه بخورم نداشتین کتری بزارین جوشید بیارین بالا سرش درشو بردارین که مخاطش نرم بشه .حالا تجربمو گفتم حتما نباید انجام بدن .ان شاالله همه بچه ها سالم باشن

نصف بیشتر سرفه های نوزادا مال گرم گرفتن بیش از حده بچه رو اینقدر گرم میگیرین که مخاطش خشک میشه سرفه خشک میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بچم سرفه میکرد بردمش پیش بهترین دکترا گفتن بخور باشه که راحت نفس بکشه سرد و گرمش مهم نیست.حتی دکت ...

خب این تجویز برای بچه شما بوده 

به بچه منم دکتر گفته بود بخور گرم

تجویز هرچه ای مختص خودشه نمیشه به بقیه گفت اینکارو کنید.

نصف بیشتر سرفه های نوزادا مال گرم گرفتن بیش از حده بچه رو اینقدر گرم میگیرین که مخاطش خشک میشه سرفه ...

سرفه‌ش خشکه

من خیلی گرمش نمیگیرم

ولی خب از دیشب ک دیدم‌سرفه هاش جدی شده ترسیدم 😞

ببین گلم سینش پشت سینش وکف پاش چرب کن با روغن زیتون جوراب پاش کن عالیه واسه سرفه خشک قطع میشه

بیدار بشه روغن زیتون مالیش میکنم الان خوابه😐تو خوابم داره برای من میخنده😐

سرفه‌ش خشکهمن خیلی گرمش نمیگیرمولی خب از دیشب ک دیدم‌سرفه هاش جدی شده ترسیدم 😞

خیلی گرمش نمیگیرم یعنی چی؟ الان دمای خونتون چند درجس؟ چندتا لباس تنشه؟ 

یادمه یه گروه مامانا بود یه نفر که خیلی اظهار فصل میکرد میگفت اینقدر بچه هاتونو نپوشونید گرمشون میشه سه دست لباس کافیه اونم توی تابستون من هنگیده بودم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید
خب این تجویز برای بچه شما بوده به بچه منم دکتر گفته بود بخور گرمتجویز هرچه ای مختص خودشه نمیشه به بق ...

به هرحال بهتره تا وقتی نوبت دکترشون برسه برای آروم کردن بچه کاری انجام بدن .نظر دکتر این بود نه نظر من دکتر خودش میگفت هیچ فرقی بین بخور سرد وگرم نیست فقط بخور سرد رطوبت بیشتری تو فضاایجادمیکنه،بخور گرم رطوبت کمتر و دمای بیشتر و هردو مفیدن برای سرفه

خیلی گرمش نمیگیرم یعنی چی؟ الان دمای خونتون چند درجس؟ چندتا لباس تنشه؟ یادمه یه گروه مامانا بود یه ن ...

تا دیروز فقط یکی تنش بود 

ولی از دیشب ۲تا تنش کردم ک پهلوهاش گرم بمونه

دمای خونمون خوبه چون کفش پارکینگه یکم خنکه

به هرحال بهتره تا وقتی نوبت دکترشون برسه برای آروم کردن بچه کاری انجام بدن .نظر دکتر این بود نه نظر ...

اصلا بی قرار اینا نیست

اتفاقا ماشالله زبونم لال کلی هم میخنده و حرف میزنه برامون

تا دیروز فقط یکی تنش بود ولی از دیشب ۲تا تنش کردم ک پهلوهاش گرم بمونهدمای خونمون خوبه چون کفش پارکین ...

بچه رو باید خنک بگیری 

دماسنج برا خونه بخر دمای ۲۲ درجه با یک دست لباس کافیه 

بیشترش میشه گرم گرفتن و خشکی مخاط و پایین اومدن سیستم ایمنی و بعدم که بزرگ میشه هر روز ویروس میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
اصلا بی قرار اینا نیستاتفاقا ماشالله زبونم لال کلی هم میخنده و حرف میزنه برامون

الحمدلله ،ان شاالله همیشه لبش خندون باشه.پس دیگه جای نگرانی نیست یه دکتر ببرین که زودتر خوب بشه به امیدخدا