2777
2789

من بهش گفتم قصد دارم اینده بینیمو عمل کنم ببینیم چی میگه چون ازش چیزایی دیدم که فهمیدم حاضر نیست واسه خانمش ازاین لحاظ خرج کن گفت نه وخوشم نمیاد ازاین چیزا بهش گفتم من دوس دارم و خوشم میاد گفت اگه خوشت میاد چرا الان عمل نمیکنی حتما میخای شوهر کنی عمل کنی

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

🤣🤣🤣🤣خسیس

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

خب

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

🤣🤣🤣🤣خسیس

اره دقیقا میگفت من تو هیچ چیزی ولخرجی دوس ندارم چه خوراک چه پوشاک چه ....

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
بیشتر ببینید

رد کن نه به خاطر پول عمل بینی. به خاطر کرامتی که این مرد حاضر نیست برای همسرش قائل بشه. 

بر فرض شما به یه جراحی اروژانسی نیاز پیدا کردی، قراره جون از کفش بره تا پولش رو پرداخت کنه؟

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
اره دقیقا میگفت من تو هیچ چیزی ولخرجی دوس ندارم چه خوراک چه پوشاک چه ....

😑😑😑😑

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

راست میگه ! 😅 اگه‌خوشت میاد چرا الان عمل نمی کنی؟

حاضر نیست پول بده بابت این مسئله دیگه!

ولی خب اگر ازدواج کنی و از نظر شوهرت دماغت خوب باشه، اصلا چرا بخوای عمل کنی؟ 😁

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
ب نظرم بیراه نگفته

چیو بیراه نگفته من بینیم مشکل نداره فقط داشتم امتحانش میکردم چون حس کردم زورش میاد واسه زنش خرجی بکن واینکه قبلا ازدواج کرده خانمش میگفته ارزوم بود بینیمو عمل کنم التماسش میکردم بهم پول نمیداد برم

بیشتر ببینید

اگه قصدتون آزمایش طرفه با مسائل سلیقه‌ای امتحانش نکنید. حرف شما یه جورایی مفهوم سو استفاده از مال طرف میده این که کاری رو خودتون دوست دارید انجام بدین ولی میخواید هزینه‌شو کسی بده که اعتقادی به اون کار نداره انجام بده.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

نمیخوام بگم خسیسه یا نیست ولی به عنوان یه مرد بهش حق میدم‌ که دلش نخواد زنش عمل کنه یا بکنه . شما اگر برات مهمه  الان عمل کن چون بعد ها ممکنه این یا هرکس دیگه ای زیر بار عمل نره لزوما نه برای بحث مالیش برای اینکه خیلیا از عمل خوششون نمیاد