2777
2789

خانما یه پسر دایی کوچولو دارم ۴ سالشه ولی برای صحبت کردن مشکل داره. قبل از اسفند ماه بردنش پیش یه متخصص تو تهران اون گفته درکنار کتاب خوندن پدر مادر و چند تا کار دیگه باید بره گفتار درمانی.

حالا تنها گفتار درمانی که تو شهرستانمون هست یه نفر هست آشناعه 

اما این بچه رو ۱ ماهه الکی لنگ خودش کرده و هی از روی قصد مشخصه داره بهانه میاره 

نمیدونم چه پدر کشتگی داره با ما 

پدر مادرش هم کارمندان نمی تونن هی ببرن و بی‌ارزش یه شهر دیگه کسی دیگه هم اینکار رو انجام نمیده و البته اندرش هم اجازه نمیده کسی بچه اش رو ببره 

بنظرتون این فرد چرا اینجور میکنه؟ پدرکشتگی داره با یه بچه ۴ ساله. چکار کنیم نظرش جلب شه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یعنی چی لنگ خودش کرده وقت نمیده؟

آره همش بهانه میاره 

به همه نوبت میده جز این 

مامانش میگه اصن مشخصه از تو چهرش که از روی قصد اینکار رو انجام میده 

گفت مشخص بوده که با منشی اش هماهنگ بوده چونکه قبل از اینکه برن پیشش آشنا بوده پدر بچه زنگ زده به خودش گفته که بچم اینجوریه 

آره همش بهانه میاره به همه نوبت میده جز این مامانش میگه اصن مشخصه از تو چهرش که از روی قصد اینکار رو ...

دیگه لابد به هر دلیلی نمی خواد برا اینا کار کنه.

اگر واقعا لازم ه ببرن شهرهای اطراف. چون چیزی هم نیست که بشه با زور و قانون و ... حلش کرد.

تو رفتار خودشون هم یه توجهی بکنن. شاید یه کاری کردن که این بابا دوست نداره براشون کاری بکنه!

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
عزیرم آنلاین تاثیر داره! بچش یخورده شیطونه

منم  پسر داییم اینطور بود و تا سن چهار پنج سالگی نمیتونست صحبت کنه کلمه هارو کامل بیان نمی‌کرد و بعضیام کلا نامفهوم بود آره تاثیر که داره اما قدرت یادگیری هربچه با بچه دیگه متفاوته و خانواده بیشتر باید زمان بزارن فیلمای آموزشیم خیلی کمک می‌کنه