2777
2789
شما که الان تاپیک زدی وای به حال کسایی که رل دارن و فلان میشن بیسار میشن و چه فکری میکنی با پسر ...ع ...

نه این پسر فامیل بود نخواستم شناسایی شم اوف 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنیemtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره یادش بخیر من نفهمیدم چی شد آخرش اونی که خانومع بچش سیب زمینی خام خورده بود چون همش خواب بود رو ی ...

یه سیلی از شوهرش خورده بود،تصمیم گرفته بود تحدید نظر کنه رو رفتارش

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بیاد حرف بزنه یا چرکتو دربیاره خخ

شایدمیخواست اون لاک پشت سخنگوکه توخونه داره روبیاره ونشونش بده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

فامیل چجوری جرعت می‌کنه به یه دختر بگه بریم حموم😑پسرای فامیل من اگه بکن نصف میشن

دگ اون هم بچه سال بود

من تو عالم بچگی عاشقش بودم گوشی مامانمو بردم  به بهونه کلاس ززبان که بهش پیام بدم 

اونم همون اول این حرف رو زد

😂😂😂

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنیemtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید