2777
2789

و واقعا از خانواده های سطح بالا هست خانوادش حمایتش کرد ولی برعکس داداشم همش تاوان اشتباهات  پدرم رو داره میده و مشکلاتی که درست کردن براش  میده و داداشم از دستت پدر و مادرم سر این قضیه ناراحت هستن با هم حرف نمیزنن تو هیچ عروسی و مراسمی  داداشم نمیره اسن زن که میاری پیشش اتیش میگیره  مادرم برای اینکه فکر اون دختر از سرش بیوفته  و سر سامون بگیره   برای خودش  و دختر داییم و خانوادش بریدن دوختن   وقت محضر  گرفتن بدون اینکه داداشم  در جریان باشه   اون اتفاقی که نباید می افتاد افتاد  سر مراسم از داداشم پرسید آیا  وکیلم  آیا راَضی هستی داداشمم جلو همه مهمون مستقیما گفت من اصلا زن نمیخوام این دختر دوست ندارم  حالا همه ناراحت  هستن

مادرتون که الکی وقت محضر میگیره 

برادرتون بچه بازی در میاره

میخواست بگه نه چرا تا محضر رفت قبلش میگفت

هعی خدا

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وااااای چه گناهی کرده این وسط دختر داییتون‌ جلو همه خیط بشه.چطوز متوجه نشده برادرات نمیخوادش.اژ دست مامان باباها

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

وقتی داداشت توهیچ مراسمی همراه پدرومادرت نبوده چطورهمراهشون مراسم عقدیامحضررفته یعنی نمیدونیته عقدخودشه🤔

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

تاپیک های مربوط به برادرتون رو خوندم تقریباً 

برای برادرتون مشاور خوب پیدا کنید بفرستید بره مشکلش با خودشو حل کنه 

از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز

اگر ازدواج میکردند هم خیلی مشکلات داشتند 

یا یه داستانه این موضوع.یا برادرت با این کارش می خواسته از مامانتون انتقام بگیره وگرنه چه لزومی داشت ...

دقیقا درسته انتقام هست چون همش میگفت تقصیر شماست

وقتی داداشت توهیچ مراسمی همراه پدرومادرت نبوده چطورهمراهشون مراسم عقدیامحضررفته یعنی نمیدونیته عقدخو ...

ازدواجی نیست یه هیچ عنوان با این کارش میخواست انتقام بگیره

حق دارند ناراحت باشند ابروشوندرفت بندگان خدا

بندگان خدا قبل وقت محضر گرفتن و بدون اطلاع از حال دوماد کاری نمی‌کردن که ابروشون نره😐حقشونه وقتی به زور اینکارارو میکنن

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️