2777
2789
عنوان

کسی ک قصدش ازدواج بود اما الان

292 بازدید | 28 پست

رابطه ۳ سال خانواده هام در جریانن قصدشم ازدواج بود ولی ۵ماهه پدرش فوت شده یهو عوض شده تک پسره میگ دیگ من مسئولیت رو دوشمه نمیتونم ازدواج کنم اگر گزینه خوبی بود برو، یا اینکه باید با مادرم زندگی کنی..

میگ قبل بابام فقط خودم بودم اما الان تنها نیستم مادر و خواهرامم هستن،،خواهراش مجردن از خودش کوچیکترن

.. بنظرتون چون داغش تازه اس اینجوری میگه و چون سختشه مسیولیتش زیاد شده یا دیگ دختررو دوست نداره و دختره بره دنبال زندگیش؟ اخه قبلش مدام میگف دعا کن بتونم بیام تا سال اینده بریم سر خونه زندگی خودمون.. حتی مادر و خواهراشم میدونن 

از لحاظ روحی فشار بدی رو داره متحمل میشه

بشینین جدی صحبت کنید

شمام با شرایط سازگاری داری بسم الله وگرنه..

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب الان توقع داری خانواده شو ول کنه بیاد با شما برین یه جای دیگه زندگی کنید ؟

خیلی آدم سیب زمینی باید باشه اینکارو بکنه بحث دوست داشتن و....نیست بحث غیرته

اگر میتونید کنار خانواده ش زندگی کنید بهش بگین و ازدواج کنید وگرنه که هیچ ....

به نظرم اگه واقعا دوسش داشته باشه رها نمیکنه...!.اینم از آسیبهای روابط دوستی اونم هاخه ۳ ساال

پسره رها نمیکنه؟ رها که نکرده ولی یهویی این حرفارو زده البته تو دعوا باز فرداش خودش جوری ک انگار اتفاقی نیوفتاده رفتار کرده

اما خب ذهن دختره درگیره دیگه میگه کل اینده امو باهاش چیدم الان میزنه زیر همه چی به من میگه ازدواج کن من نمیتونم.. یا با مادرم باشیم

اصلا نمیدونه تو مغز پسره چی میگذره

خب الان توقع داری خانواده شو ول کنه بیاد با شما برین یه جای دیگه زندگی کنید ؟خیلی آدم سیب زمینی باید ...

کی گفت الان خانوادشو ول کنه؟ دختره تاخالا اصن تو ازدواج اجبارش نکرده ولی برای اینده هدف جفتشون ازدواج بده پسره یهو بدون پیش زمینه این حرفو زده این یک.. بعدشم خیلی ها عزیز از دست میدن مگه قراره بخاطر بک نفر که فوت شده خودشونم از زندگی دست بکشن بلخره کادر و خواهراش ادمای بالغی ان قرار نیست همیشه به این تکیه کنن در صورتی ک ازدواجم دلیلی نمیشه پشت و پناه اونا نباشه نمیدونم واقعا

بالاخره داغ دیده 

بهش فرصت بده برگرده ب حالت قبل

روح پدرشم شاد 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج#  

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    مادرم 😘😍❤️

فقط دختره فراااار کنه 

پسری که سعی داره جای خالی شوهر و برای مادرش پر کنه 

مادری که مردی تو زندگیش جز پسرش نیس 

خاهرایی که برادر رو به چشم پدر میبیبنن 

زندگی لیلی و مجنون هم به خطر میفته سه سال دوستی که چیزی نیست 

همون بهتر دختره با یکی دیگه ازدواج کنه

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
فقط دختره فراااار کنه پسری که سعی داره جای خالی شوهر و برای مادرش پر کنه مادری که مردی تو زندگیش جز ...

خب این وسط خیلی داستانا بوده فرار کنه کجا بره اگر در قبال خانوادش مسئوله در مقابل این دختره ام مسئوله