2777
2789
یعنی چطور میتونن فقط خواننده باشن؟😐🤔 من دو دقیقه میام به سایت سر بزنم و دوتا تاپیک بخونم و برم یهو ...

خوب ما که قدیمی هستیم دیگه شما در نظر بگیر من ۱۶ سال پیش دنبال بچه دار شدن‌ بودم اومدم این سایت عضو شدم 

و واقعا هم اونموفع اکثرا بحث راجع به بارداری و بچه داری بود 

الانم گاهی اوقات فرصت میکنم سر بزنم 

۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم همین. یه موقع یه چیز بیاد تو ذهنم حرفمو کامنت نکنم شب خوابم نمی‌بره😂

وای دقیقا😂 من که اگه خوابم هم ببره ممکنه خواب اون تاپیک رو ببینم که دارم توش کامنت میذارم 😐🤣

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
دیگه ماها الان ریش سفیدیم قبول کنید سطح نی نی سایت نسبت به سالهای اول بار هلمی و.. خیلی کم شدهاز طر ...

دقیقا حال و هوای اونموقع یه چیز دیگه بود 

خوب ما که قدیمی هستیم دیگه شما در نظر بگیر من ۱۶ سال پیش دنبال بچه دار شدن‌ بودم اومدم این سایت عضو ...

آخی🥺✨

فارسی را پاس بداریم✨مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خوب ما که قدیمی هستیم دیگه شما در نظر بگیر من ۱۶ سال پیش دنبال بچه دار شدن‌ بودم اومدم این سایت عضو ...

درسته . منم شاید مثلا چند سال دیگه اصلا حوصله نداشته باشم سر بزنم اینجا‌ چه برسه تاپیک و کامنت بذارم🥲😅

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید
وای دقیقا😂 من که اگه خوابم هم ببره ممکنه خواب اون تاپیک رو ببینم که دارم توش کامنت میذارم 😐🤣

من هنوز به این درجه نرسیدم. ایشالا در آینده😂😂

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
اون سال تازه من به دنیا اومدم تازه دی من به دنیا اومدم تاریخی شما عضو شدی من اصلا وجود نداشتم😂😂😂

وای خدا 😂😂😂😂

وای خدا 😂😂😂😂

😂😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
من هنوز به این درجه نرسیدم. ایشالا در آینده😂😂

😂😅❤️

بیشتر ببینید