2777
2789
عنوان

این دختر ایرانیه تو کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 44 پست

*🛑جسد شیلان شهبازیان دختر کرد ایرانی در کانادا در جاده متروکه پیدا شد*

هم زن بود،

هم ایرانی بود،

هم کرد،

ولی چرا هیچ کس مثل مهسا امینی براش هشتک نمی زنه؟؟

👈 چون تو کانادا کشته شده و نمیشه بر علیه حکومت ایران ازش استفاده کرد پس زن زندگی آزادی و جان زنان و کرد ها زمانی اهمیت داره که بشه بهانه ای ازش درست کرد بر علیه جمهوری اسلامی 🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر عمه من مالزی اقدام کرد رشته زیست جانوران الان تو بلژیک پرفسوره موقعیتش عالیه 

تک و توکی داشتیم داروسازی رفتن لندن و هند و برگشتن به شهرهای خودشون الان 

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بیشتر ببینید
*🛑جسد شیلان شهبازیان دختر کرد ایرانی در کانادا در جاده متروکه پیدا شد*هم زن بود،هم ایرانی بود،هم کر ...

روحش شاد

وَمَکَروا‌وَمَکَرَاللَّهُ‌وَاللَّهُ‌خَیرُ‌الماکِرینَ.   (یهود و دشمنان مسیح، برای نابودی او و آیینش،) نقشه کشیدند؛ و خداوند (بر حفظ او و آیینش،) چاره‌جویی کرد؛ و خداوند،بهترین چاره جویان است☝🏻 باعشق و افتخار اهل‌سنتم❤️✨

بیشتر ببینید
پسر عمه من مالزی اقدام کرد رشته زیست جانوران الان تو بلژیک پرفسوره موقعیتش عالیه تک و توکی داشتیم دا ...

در کل بدشو به ما نمیگن 

بیشتر ببینید
اونی ک هند داروسازی خوند الان تو ایران چیکارس؟

بهترین داروخونه‌ی شهر رو دارند البته خانمش دکترای داروسازی از لندن داره

بیشتر ببینید
و با قوانین عجیب و غریب برای مهاجرین !! فقط تو ایرانه که ملت فکر می کنن سوئیس جای خوبی واسه مهاجرت ه ...

من از شرایط سوئس فقط خوشگلی و طبیعتش و قانون مندیشو می‌دونم😁

بیشتر ببینید
من از شرایط سوئس فقط خوشگلی و طبیعتش و قانون مندیشو می‌دونم😁

واقعا خوشگله ،کلا منطقه ی آلپ که شامل جنوب آلمان ایالت بایرن و شمال اتریش و سوئیس می شن از نظر طبیعت عین بهشت هستن ،اما قوانین کشور سوئیس به شدت ضد مهاجر هست حتی واسه یه سفر یه هفته ای هم قوانین اش با قوانین بقیه کشورهای اتحادیه فرق داره .جای خوبی برای کسی که پاسپورت غیر اروپایی داره واسه زندگی نیست 

واقعا خوشگله ،کلا منطقه ی آلپ که شامل جنوب آلمان ایالت بایرن و شمال اتریش و سوئیس می شن از نظر طبیعت ...

آرزومه یه سفر حداقل حداقل یه هفتگی داشته باشم سوئیس

بیشتر ببینید