2777
2789
عنوان

خوش به حال هر کسی که سالمه

216 بازدید | 22 پست

واقعا اگر سالم و تندرست هستین ،بدونین خوشبخت ترین آدم دنیا هستین 

من چند وقته معده م خیلی غار و غور میکنه و نفخ و اینا داره هر دکتری رفتم فایده نداشته قرصاشون و آزمایشا هم مشکلی نشون نمیده 

بخاطر این مشکلم نمیتونم برم جایی پیش کسی بشینم چون آبروم میره دلم میخواد فقط بشینم به حال خودم گریه کنم ،خوش به حال هر کی که این مشکله نداره 

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

و منیکه بچه دار نمیشم...دلم خیلی گرفته از اماما ناامید شدم....شما برو تب سنتی برا مشکلت معدت سردی داره

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
چه متخصصی رفتی؟

داخلی ولی الان نوبت گرفتم برای فوق تخصص گوارش ولی بعد تعطیلات نوبتم میشه 

خدا کنه این یکی یکاری واسم کنه😭😭😭

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
بیشتر ببینید

من شبا نمیتونم بخوابم 

حمله عصبی بهم دست میده 

تپش قلب میگیرم و تهوع و لرزش و حس مرگ دارم و فقط از خونه میخوام فرار کنم خیلی عاجز میشم خیلی 

خوشبحال اونی ک سالمه و راحت می‌خوابه 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

منم از وقتی باردار شدم خیلی قدر سلامتی رو میدونم . نفخ دل پیچه . درد دنده ها . معده درد . سر درد . کمر درد . پا درد خدا شاهده یه حا سالم برام نمونده 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

آندوسکوپی دادی؟!

نه عزیزم 

دکتر واسم ننوشت خودش 

بیشتر ببینید

عرق نعنا،  عرق زنیان و گلابو به نسبت مساوی با هم مخلوط کنین قبل غذا بخورید،  خیلی خوبه

واقعا سلامتی نعمتیه که قدرشو نمیدونیم.  من چهل سالمه،  دیسک کمرم در حد پارگی زده بیرون.  درد دارم.  نه میتونم بشینم،  نه بایستم،  نه بخوابم. موندم بقیه ی زندگیو چطوری باید بگذرونم

نه عزیزم دکتر واسم ننوشت خودش

حتما پیش دکتر فوق تخصص گوارش برو.معمولا مشکلات دستگاه گوارش با آندوسکوپی و کولونوسکوپی به خوبی تشخیص داده میشه.ان شاءالله دکتر بهت دارو میده و سالم میشی😊