2777
2789
عنوان

مامانم مچمو گرفت💔

316 بازدید | 10 پست

گوشیمو ازم بزور گرفته ک درس بخونم هزار بار بهش گفتم ک با زور فایده نداره چرا اینکارو میکنی وقتی نخوام خودمو با ی کار دیگه سرگرم میکنم 

ولی نمیدونست با لپتاپ یوتوب نگاه میکنم الان من تو اشپزخونه بودم صفحه لپتاپم روشن بوده روی یوتوب باز بوده ی صفحه ری اکشن کار رپی با کلی لفظ بد😭😭😭اومده نشسته ی دو دقیقه ای شم نگاه کرده اومد بهم گفت یوتوب اره بهش گفتم بخدا یکی دو روزه یوتوب اوردم بالا روی لپتاپ باور نمیکنه حالم خیلی بده حالام اومده میگه لپتاپتم جمع میکنم اصن من کاری ب این ندارم مامانمو خیلی دوس دارم ناراحتش کردم بد نمیدونم چیکار کنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم مامانت واسه خودت میگهچرا نمیخوای درس بخونی گلم ؟

میدونم 

ببین ن ک نخوام 

امسال شروع کردم خیلی عالی میخوندم ترازام همه پیشرفت داشت تا اینکه تو اوج پیشرفتم ابان ماه مامانبزرگم فوت شد تقریبا یک ماه تمام من از درس فاصله گرفتم خونه بابابزرگم بودم بعدش تا بیام خودمو اوضاع درسیمو جمع و جور کنم خیلی عقب افتادم بودم ازونور اسفند ماه باز داشتم میخوندم ک اخرش اومدن گفتن نهایی یازدهم اضافه کردیم کلا نمیکشم دیگه اعصابم خورده اسم درس میاد دستام درد میگیره من این چیزا رو ب مامانم نگفتم ولی انتظار دارم درکم کنن😭😭😭