2777
2789

من چشم نخورم😂

تاحالا جوش نزدم صورتم 

و الان بیشتر از یکساله گلاب اسپری میکنم به صورتم و خیلی شفاف کرده

با ابرسان و گاهی اوقات با یخ صورتم ماساژ میدم

ضد افتاب بیرنگ همییشه باید زد

و صورتم با شوینده مخصوص صورت خودت باید بگیری و پاک کنی هرشب 

صابونم نبااید زد

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گلاب چجوری؟؟؟هرشب انجام میدی یخ هم هر شب یا ن

گلاب بریز توی اسپری و هرشب بزن

البته از نصف کمتر هم اب اضافه کن تا تیره نشه پوستت

یخ من یماه هر روز زدم

ولی الان هروقت حوصلم بود

پف صورتمو میخابوند

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

گلاب بریز توی اسپری و هرشب بزنالبته از نصف کمتر هم اب اضافه کن تا تیره نشه پوستتیخ من یماه هر روز زد ...

می خوابوند درسته نه میخابوند

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید

یسوال باردارم تمام بدنم وصورتم پرجوش شده چیکارکنم ماه ۵ بارداری ام یهواینطوری شدع

تاپیک هم میزنم جوابمونمیدن ببخشید اینجا گفتم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یسوال باردارم تمام بدنم وصورتم پرجوش شده چیکارکنم ماه ۵ بارداری ام یهواینطوری شدعتاپیک هم میزنم جواب ...

بخاطر به هم ربختن هورموناته

چون بارداری نمیشه هرچیزیو استفاده کنی 

مراقب تغذیع ات باش 

شکر و شیرینیو حذف کن 

خرما اینا میتونی 

شکلات نوشابه سس تخمه نخور

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
من چشم نخورم😂تاحالا جوش نزدم صورتم و الان بیشتر از یکساله گلاب اسپری میکنم به صورتم و خیلی شفاف کرد ...

گلاب چه برندی میزنی؟ 

منم شنیدم گلاب خوبه حتی یه برندی تونرشو تولید کرده خداتومن میفروشه 

ولی خب میترسم گلاب بخرم فیک باشه 😐🤣 خراب کنه صورتمو 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.