2777
2789
عنوان

بیایید آرزوهامونو بنویسیم واسه هم دعا و حمد بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 56 پست
الهی آمین، الهی منم به آرزوی محالم برسم

الهی خدا نا امیدمون نکنه 🥲🌹🌸خیلی مهربونه 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا هیچکسو نا امید نکنه 🌹🌸هیچی محال نیست

به امید خدایی که هیچ کاری براش نشدنی نیست و میتونه در کسری از ثانیه تمام آرزوها و خواسته ها و حاجت ها رو برآورده کنه 

الهی خدا دل های عاشقای این جمع رو با وصال یارشون شاد کنه 

دیگه چی از عشق قشنگ تره آخه؟😊

التماس دعا  

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
بیشتر ببینید
به امید خدایی که هیچ کاری براش نشدنی نیست و میتونه در کسری از ثانیه تمام آرزوها و خواسته ها و حاجت ه ...

الهی الهی الهی آمین

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
مرسی قشنگم❣️منم حمد خوندم برات

مرسییی عزیزم 😍🌹🌸

بیشتر ببینید