2777
2789
عنوان

میخوام کنکور رو اینجوری بدم

136 بازدید | 10 پست

رشتم ریاضیه منطقه ۲

ریاضی و فیزیک رو میخوام هرچی بلدم از دوازدهم و اینا و کلا هرچی تا الان خوندم(خیلی خیلی کم خوندم) در کل میشه ۲۰ درصد اینا هر کدوم

شیمی رو ولی خیلی خوب میفهمم و اوکیه. میخوام اگه بتونم ۵۰ اینا بزنم

معدل یازدهم ۱۵ ایناس خیلی بده

دوازدهم رو اگه بتونم ۱۸ بگیرم. 

۴ رقمی میشم؟

منطقه

.

.

پ‌ن:من الان بابام‌نمیزاره پشت کنکور بمونم. میخوام ۴ رقمی بشم که بگم ببین تونستم. اگه ۱ سال دیگه بمونم بهتر میشم که بزاره بمونم:)

بعد ۲ سال درس نخوندن تازگیا یکم به خودم اومدم...

ریاضی تعداد کمتری شرکت کننده داره حتی سه رقمی هم میشع

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

چهاررقمی برا ریاضی رتبست اخه؟ تو بخونی بتونی همه درسا رو ۵۰ بزنی و معدل خوب داشته باشی قول سه رقمی رو هم بهت میدم باز اگه تجربی بود چهارقمی شاهکار بود ولی برا ریاضی فیزیک واقعا رتبه چهاررقمی هیچی نیست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ریاضی تعداد کمتری شرکت کننده داره حتی سه رقمی هم میشع

جدی؟

من تا میام شروع کنم یه صدایی تو مغزم میگه یارو از تیر شروع کرده هنوز توقع اش خوارزمی و ایناس تو بری شریف و تهران؟

چهاررقمی برا ریاضی رتبست اخه؟ تو بخونی بتونی همه درسا رو ۵۰ بزنی و معدل خوب داشته باشی قول سه رقمی ر ...

۵۰ نمیتونم بزنم

میگم خیلی کم خوندم

نقطه قوتم شیمی عه و فیزیک یازدهم و دوازدهم. 

ریاضیم هندسه ۳ و مشتق و آمار

جدی؟من تا میام شروع کنم یه صدایی تو مغزم میگه یارو از تیر شروع کرده هنوز توقع اش خوارزمی و ایناس تو ...

هر چی بیشتر به این صدا گوش بدی بیشتر آینده خودتو می‌ندازی ته دره . یک تست درست هم یک تست درسته .

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
هر چی بیشتر به این صدا گوش بدی بیشتر آینده خودتو می‌ندازی ته دره . یک تست درست هم یک تست درسته .

خیلی افسرده ام. بیشتر هم بخاطر همین دوستامه. از تیر اینا میخونن هی میان میگن دولتی غیر ممکنه ما به شهرستان اینا فکر میکنیم. از آبان میخوام شروع کنم نمیتونم. هی میگم سالی دیگه. 

هرچند که من‌خیلی دیدم نمره هام از همینایی که از تیر شروع کردن بالاتره‌.‌‌زودتر هم یاد میگیرم و سوالا رو میفهمم 

خیلی افسرده ام. بیشتر هم بخاطر همین دوستامه. از تیر اینا میخونن هی میان میگن دولتی غیر ممکنه ما به ش ...

کی گفته دولتی نمیشه 😐😐😐😐 وای سرم بکوبم به دیوار 

اگه واقعا میخوای به حرف هیچکی نباید گوش بدی گوشی بزار کنار و شروع کن .

بیشتر ببینید
کی گفته دولتی نمیشه 😐😐😐😐 وای سرم بکوبم به دیوار اگه واقعا میخوای به حرف هیچکی نباید گوش بدی گوشی ...

ولی بازم مرسی:))

کلی انرژی گرفتم‌فهمیدم گویا همچین غیر ممکن هم‌نیست

ولی بازم مرسی:))کلی انرژی گرفتم‌فهمیدم گویا همچین غیر ممکن هم‌نیست

من تجربی بودم و از احزاب زمستون خوندم یعنی اصلش همین عید بخاطر مشکلات خانوادگی جدی خوندم دیر شد . بابام عمل داشت آبجیم تصادف کرد و یک سال تمام بدنش خورد شد و...

نهایی رو همون فرجه های بینش خوندم 

و  کنکور هم از عید 

شدم زیر ده هزار تجربی 

دولتی همون دانشگاهی میخواستم 

الآنم شاگرد الف و اول دانشکده و رشتمم 

اینو گفتم بفهمی خواستن توانستنه تازه ریاضی که خیلی کمتر شرکت کننده داره .

بیشتر ببینید