2777
2789
عنوان

شوهرم قندش بالاس حالا همه منومقصر میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم خودش میل به شیرینی داره همش شربت درست میکنه میخوره ،مثلا من میلم به شوری هستش شوهرم شیرینی ،ال ...

ربطی به شیرینی نداره عزیزم

نوع یک از حرص و جوش و حالتهای منفی روحی هست

نوع دو ارثی 

اونم ب ژن و استرس زیاد بیشتر مربوط میشهتغدیه هم البته تو این مورد بی تاثیر نیست

اخه من هفته های اول بارداری یهو رفت بالا لب مرزی شدم دکترم گفت از‌جفته 

وگرنه من اصلا قند وشک وهیچی نخوردم ونمیخورم حتی چایی مو تلخ میخورم همه تعجب کردن من اینطوری شدم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

ببین مادر پدرش قند اگه دارن ارثیه حرف مفت میزنن من مادرم قند داشت متاسفانه من و داداشم دوتایی قند گرفتیم البته از جوش زیادم هست داداشم زن خنوکش مهریه ش اجرا گذاشته بود ازبس جوش زدیم جفتی قندمون بالا زد هردو دیابت گرفتیم دقیق 6ماه تموم استرس بهمون وارد کرد آخرسر هم مهریه نصف خونه بنامش زدن تمام موند برامن همین قندکه الان 6ماهه قند گرفتم

خب زبون داشته باش بگو ژنش رو داشته ک گرقته وگرنه ب قول کاربرا چرا خودتون دیابت نگرفتی

بهم میگن برو ازمایش بده حتما تو هم مریضی نمیدونی،ابرومو تو فامیل بردن ،اونروز فامیلشون منو دیده میگه چقد چاق شدی درصورتیکه من حتی وزن هم کم کردم این مدت ،بعدفهمیدم به این دلیل بهم گفته چاق شدی که مراقب غذاهاباشم میخاسته ذهنمو بهم بریزه که بخاطر خودمم شده مراقب غذاهامون باشم،الان شرایط طوری شده همسایه هم شده دلسوز شوهرم ومن انگار دشمنشم این مدلی که باهام رفتار میکنن

شوهرم خودش میل به شیرینی داره همش شربت درست میکنه میخوره ،مثلا من میلم به شوری هستش شوهرم شیرینی ،ال ...

اهاا شربت  ک افتضاحه همش شکر 

جمع کن شکرارو عین بچه میمونن این مردا عقلشون قد نمیده چی بده چی خوب واسشون 

بامیه وکدوسبز وخیار هم عالیه واس دیابت

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست