2777
2789

همیشه لباسامو بخاطر وسواس با آب جوش میشستم 

یعنی میزاشتم آب به درجه ۱۰۰ که می‌رسید می‌ریختم روی لباسا 

همیشه لباسام رنگ و روشون به فنا میرفت 

یا کفشامو تا میکردم میپوشیدم 

یا انقد لباسامو اتو میزدم برق اتو میگرفت یا میسوخت 

وسایل خونه رو که نگم براتون 

یا موهامو خیلی اتو میکشم همش سوخته 

ابروهام نمیدونم چرا داره سفید میشه متنفرم از این قضیه

یا انقد کف آشپزخونه رو میشستم که آب کف کابینت هارو خراب کرده بود 

تمیزی خیلی خوبه اما طوریکه آسیب وارد نکنه

نظافت با تکنیک و اصولش خوبه 

پول اوه پول هم خیلی خیلی الکی خرج میکنم

یعنی من چقدر احمق بودم 

می‌خوام از این به بعد همه چیو مراقبت کنم 

یعنی به خودم قول دادم 

باید یاد بگیرم و انجامش بدم

میشه بهم بگین از وسایلاتون چطوری مراقبت میکنین ؟

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تصمیم بگیر و عملی کن.اول هم وسواستو درمان کن.چرا کفساتو تا میزدی و میپوشیدی؟

مثلا جایی که نزدیک بود تا میزدم بخاطر راحتی 

کفشامم زود خراب میشد

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بیشتر ببینید

لباسا رو با آب سرد و نرم کننده بشور

کف آشپزخونه و شیرآلات  رو دستمال بکش 

شست و شو برا کف حموم و دشسوییه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
قبلا درگیر وسیله هات بودیالانم باز به یه شکل دیگه میخوای درگیرشون باشی،وسیله ها برای راحتی شمان، نه ...

آخه دوس دارم چیزی که میخرم و بابتش هزینه میکنم سالم و تمیز بمونه 

مثل خواهرم که همه چیش سالم بدون خط و خشه 

آدم لذت میبره 

ولی من همه چیو به فنا میدم برای پولم هم ارزش قائل نیستم 

خیلی بده 

بیشتر ببینید

من لباس بیرونی که پوشیدم رودوباره لای لباس تمیزام نمیذارم بیرون اویزون می کنم توتشت وباشامپوبچه میشورم توچوب رختی خیس اویزون می کنم وتوافتاب شدید هم پهن نمی کنم کفسامم همیشه توراه حرکت نمی دارم که بقیه لهش کنن