2777
2789
عنوان

امشب مهمونی بودیم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 66 پست
لطفا اگر درمورد شوهر و اینده و اینا حرفی چیزی زد دلشو نشکنید و چیزی نگید و بهش نخندید که مثل من الان ...

ن عزیز اتفاقا همیشه درمورد این چیزا ب من میگه. چون ن من درموردش ب کسی میگم ن قضاوتش میکنم ولی خدایی خیلی بامزه س

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگلم خیلیم حرف خوبی زدی ولش کن گاهی پیش میاد حالا اونا خندیدن یادشون رفته بگو مهم نیس دیگم بهش فک نکن اگع تو این سن کم یاد نگیری که زود نرنجی بعدها برات سخت تر میشه خدایی نکرده آدم زودرنجی میشی♥️

بله

مرسی عزیزم

دیشب تو مهمونی یکی ی سوال چرتی پرسید از همه و از شوهر منم پرسید که اگر بین بچه و زنت بخوای یکی رو نجات بدی کی رو نجات میدی اونم بلافاصله گفت بچم! 

منم خیلی خیلی بهم برخورد و برگشتیم خونه و دعوا کردم باهاش گفتم تو بی ارزشم کردی و اصلا نباید به این سوال جواب میدادی

گفتم حالا که بی ارزشم کردی منم بی ارزشت میکنم و الکی بهش گفتم که بهت خیانت میکنم !! اونم گفت طلاقت م ...

نگاه نگاه چقد مردم‌بی عقل و بیفکرن انگار چالش اینستا بازی میکردن

شوهرت واقعیت رو در عین بی سیاستی بیان کرده نباید به روش میاوردی حالا آوردی ودعوا هم راه انداختی کافی بود این‌خیانت‌چی بود که انداختی وسط و خودت رو از ارزش واعتبار انداختی 

طرز فکرت بچگونه نیست اونا چون خودشون ازدواج موفقی نداشت براشون خنده داره از اینکه بگی اگه کسی ارزششو داشته باشه آره

بعد هم اگه هیچ آدم باارزشی برای ازدواج نیست پرسیدن این سوال که میخوای ازدواج کنی واقعا مسخرست

نگاه نگاه چقد مردم‌بی عقل و بیفکرن انگار چالش اینستا بازی میکردنشوهرت واقعیت رو در عین بی سیاستی بیا ...

اره قبول دارم که خود زنی کردم

اما سال گذشته هم بین مون شکرآب شده بود و من رو بی ارزش کرد پیش دوست خانوادگی مون طوری که من قطع رابطه کردم باهاشون چون حالم بد میشد وقتی میدیدمشون 

میخواستم حس بی ارزشی به شوهرم بدم که اسم خیانت رو آوردم 

آخه میدونی عزیزم تو ماشین ازش سوال کردم حالا بین مادرت و بچه ات کی رو انتخاب میکنی سکوت کرد و گفت اصلا این سوالا چرته! خب باید همون جا هم همین رفتار رو میکرد 

به نظرت من چیکار کنم؟؟ 

نگاه نگاه چقد مردم‌بی عقل و بیفکرن انگار چالش اینستا بازی میکردنشوهرت واقعیت رو در عین بی سیاستی بیا ...

اره قبول دارم که خود زنی کردم

اما سال گذشته هم بین مون شکرآب شده بود و من رو بی ارزش کرد پیش دوست خانوادگی مون طوری که من قطع رابطه کردم باهاشون چون حالم بد میشد وقتی میدیدمشون 

میخواستم حس بی ارزشی به شوهرم بدم که اسم خیانت رو آوردم 

آخه میدونی عزیزم تو ماشین ازش سوال کردم حالا بین مادرت و بچه ات کی رو انتخاب میکنی سکوت کرد و گفت اصلا این سوالا چرته! خب باید همون جا هم همین رفتار رو میکرد 

به نظرت من چیکار کنم؟؟ 

گفتم حالا که بی ارزشم کردی منم بی ارزشت میکنم و الکی بهش گفتم که بهت خیانت میکنم !! اونم گفت طلاقت م ...

چرا این حرفو زدی طبیعیه که یه پدر به فکر نجات بچه اش باشه اونم لحظه ای که انتخاب براش سخته حتی مادر بچه هم اگه جونش در خطر باشه هم اون لحظه به همین فکر می‌کنه 

تو مهمونی بی ارزش نشدی به نظرم اون لحظه با شوخی و خنده باید ازون شخص شاکی می‌شدی که منظورش ازگفتن  این حرف چیه که دیگه از این سوالهای چرت نپرسه قضیه هم همونجا فیصله پیدا کنه حالا که گذشته ولی با این حرفت ارزش خودتو پیش شوهر آوردی پایین میدونی چقدر سخته که این حرف از سر یه مرد بیوفته به نظرم ازش عذرخواهی کن حتما این کارو بکن

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
اره قبول دارم که خود زنی کردماما سال گذشته هم بین مون شکرآب شده بود و من رو بی ارزش کرد پیش دوست خان ...

اینکه خیانت میکنم اصلا چه ربطی به این موضوع داشت؟!

میخواستی حرصشو دربیاری با یه حرف مشابه اینکارو انجام میدادی

متاسفانه مردای ایرانی تقریبا خاورمیانه فکرمیکنن نباید به زن رو داد و زنو کم ارزش میکنن...شما اولی نیستی آخری هم نیستی عزیزم به این فکرکن پسرتو مثل شوهرت بزرگ نکنی شاید بعدها یه زن کمتر عذاب بکشه

چرا این حرفو زدی طبیعیه که یه پدر به فکر نجات بچه اش باشه اونم لحظه ای که انتخاب براش سخته حتی مادر ...

مرسی بابت نظرت عزیزم

اصلا این سوال رو نباید جواب میداد 

چون تو پست بعدی گفتم که وقتی ازش سوال کردم بین مادرت و بچت کی رو سکوت کرد و جواب نداد! 

خواستم بی  ارزشش کنم که اینطوری بهش گفتم . گفتم یکی چند روز پیش به بهانه سال نو پیام تبریک فرستاد که ی حالت مزاحمت هم داشت همکار سابقم بود شناختمش بعد من جوابش رو ندادم. همین رو برای شوهرم تعریف کردم و گفتم حالاکه بی ارزشم برات منم میرم جوابش رو میدم 

اونم گفت تنها ویژگی مثبتت پاکدامنی ات بودکه اونم دیگه نداری طلاقت میدم 

منم ابراز خوشحالی کردم و گفتم آره آدم باید با کسی زندگی کنه که قدرش رو بدونه نه تو!!

اینکه خیانت میکنم اصلا چه ربطی به این موضوع داشت؟!میخواستی حرصشو دربیاری با یه حرف مشابه اینکارو انج ...

شوهر من خیلی دیر حرصش درمیاد 

منم مجبور شدم اینقدر تندحرف بزنم که اذیتش کنم. 

در صورتی که من نسبت بهش اینطوری نیستم 

اون رو گاهی وقتها ترجیح میدم به بچم... 

امیدوارم بتونم زخم هایی رو که دیدم طوری بچم رو بار بیارم که همسرش در آینده آسیب نبینه 

شوهر من خیلی دیر حرصش درمیاد منم مجبور شدم اینقدر تندحرف بزنم که اذیتش کنم. در صورتی که من نسبت بهش ...

با این حرفا فقط آتو دستشون میدی البته اگه روت شناخت داشته باشه که میدونه میخوای حرصشو دربیاری

میگم که حرص نخور آقایون تو جمع نمک زیاد میپرونن با خنده بگذر نهایتا بعدها با سیاست بگو از اون حرفت ناراحت شدم کاش میگفتی نمیتونم انتخاب کنم...

با این حرفا فقط آتو دستشون میدی البته اگه روت شناخت داشته باشه که میدونه میخوای حرصشو دربیاریمیگم که ...

بهم اعتماد که داره 

اما نمیدونم شاید حرفش رو جدی کرد برای طلاق 

چون هیچوقت نمیگفت 

منم تحریک کردم و گفتم اگر عرضه داری این کار رو میکنی 

.... 

نمیگم آدم بدیه ولی اونطور هم که باید باهاش خوشبخت نشدم و بیشتر حسرت کشیدم تمام این سالها... 

ببخشید سر شما هم درد آوردم عزیزم