2777
2789

با لیزر درست میشه؟🥲

خیلی ناراحتم به خاطرش 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من فعلا جلسه پنجمم درس نشده

واقعاً درست نشده؟🥲

خب پس علاج این لعنتی چیه 

البته میگن قبلش باید هورمونات مرتب باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منیک ساله دارم لیزر میکنم خیلی خیلی کم اثر داره و اگه مثلا ۲ماه نری بازم زبر درمیاد خودشم ضخیم

پس درست نمیشه😞💔

من چند تا موی زائد زیر چونم داشتم خواستم اونا رو لیزر کنم درست شه کل صورتم پر شد . دور نافمم داشتم ک ...

برای من زیاده 

واقعادنمیدونم عین مردا ریش دراومده موهای زبر تیغ تیغی دهنم سرویس شده دیگ

منم همینطورم 

من فک میکردم فقط منم ک اینقد ریش دارم اصلا تصور نمیکردم مثلا دخترا دیگه هم اینجوری باشن

منم هستم 

خیلی اذیت کننده هست

منم هستم خیلی اذیت کننده هست

خیلییییی واقعا یکی از مشکلاتم اینه 

ببین حتی میگن تغذیه سالم بخور فلان ما الان مرغ از بیرون میخریم امپول هرمونی بهش میزنن همون هم باعث میشه موهای زائدمون زیاد شه تنبلی تخمدان بگیریم

خیلییییی واقعا یکی از مشکلاتم اینه ببین حتی میگن تغذیه سالم بخور فلان ما الان مرغ از بیرون میخریم ام ...

دقیقاً 

مرغ نخوریم دیگه چی بخوریم 

ما قرمه سبزی رو هم با مرغ میپزیم اکثراً توان خرید گوشت نداریم 

خسته شدم دیگه 

دقیقاً مرغ نخوریم دیگه چی بخوریم ما قرمه سبزی رو هم با مرغ میپزیم اکثراً توان خرید گوشت نداریم خسته ...

حداقل اینو رعایت کن 

شبا ۱۲به بعد دیگه بیدار نمون 

و صبحاهم تا ظهر نخواب 

و اینکه فست فود نخور