2777
2789
عنوان

ببینید جواب اکسمو خوب دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 45 پست
😂😂اخه قبلنا همش نصیحتش میکردم ،این دفعه گفتم به من چه بابا ،میخواد بره سرکار نمیخواد نره ....والا ...

عجب بی عرضس🙂

چشمان تو ارتش هیتلر بود و قلب من لهستان بی دفاع..!    ( ELX)          ‌

خدا صبرت بده پا این پسره موندی😂

آره از اشتباهات گذشته مه 😁اینقدر اذیتم کرده که بنویسم رمان میشه ...اهل انتقام و کم محلی بود ....الان این کم محلیم اینقدر بهم چسبید که ده هیچ به نفع من شد 😂

همانا با نام خدا ،دلها آرام میگیرد ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره از اشتباهات گذشته مه 😁اینقدر اذیتم کرده که بنویسم رمان میشه ...اهل انتقام و کم محلی بود ....الا ...

فدا سرت بره به درک قشنگم 🙂

عجب بی عرضس🙂

اوووووف این کلمه واسه یه لحظه شه ،قبل من دوتا دوس دختر صمیمی دیگه هم داشته ...مخش تعطیله به نظرم الان بدترم شده ....مث بچه ها پز میده ،نوشته از دفتر رسیدم خونه ،حالا خوبع من میدونم دفترش طبفه پایین خونشونه 🤣

اوووووف این کلمه واسه یه لحظه شه ،قبل من دوتا دوس دختر صمیمی دیگه هم داشته ...مخش تعطیله به نظرم الا ...

وایی خداا😂

خوب شد کات کردی اصن معلومه بی عرضس بدرد زندگی نمیخوره😂

چرا بلاک نیست؟

تو عید چند نفرو از بلاک درآورده بودم و اینکه قبل کات بهم گفته بود هرکی بلاک کنه یعنی هنوز طرف مقابلشو دوس داره

به تو چه که داره سرویس میشه، انگار داره منت کار کردنشو سر تو میذاره :/. تورو خدا اکساتونو تو همون گذشته نگه دارین. اگه تموم شده حتما دلیل داشته.

این همه آدم از صبح تا شب جون میکنن عید و غیر عید هم نداره کارشون ولی این همه ناله و شیون نمیکنن. ناراحته کار نکنه :|. یه جوری داره میگه انگار مجبوری بخاطر تو رفته سر کار و تقصیر توعه

به تو چه که داره سرویس میشه، انگار داره منت کار کردنشو سر تو میذاره :/. تورو خدا اکساتونو تو همون گذ ...

وای چقدر خوب درک کردی منو ،منم همین حس رو دارم ،سال اخر که باهم بودیم به زور فرستادمش سرکار ،بعد از دو روز گفت من خسته شدم به خاطر تو میرم سرکار ،لباسم به بدنم میچسبه از بس کار میکنم و عرق میکنم ،حالا کارش با کامپیوتره ،غیزیکی نبود ،بعد از دوماه شرکت فهمید این دنیال دک و پز هست با کلی مسئولیت کردتش مدیرعامل ،بعد شروع کرد منو تحقیر کردن که تو تازگیا خوش تیپ نیستی ،دخترای شرکت هرروز یه ناخن یه مامتو ،گفتم خب من برای زندگیمون پس انداز کردم گفت مگه من بهت گفتم !؟ دیگه من به چشمش نمیومدم و دیدم با یه دختره ساعت یازده شب شروع کردع چت و صحبت کردن ،به دختره هم زنگ زدم دیدم انگار این مرد جنبه نداره ...ترکش کردم و خودش باورش نمیشد .

بنظر من ک خیلی بذع الان همه ما با خوندنش حس بد گرفتیم و درمورد بی ادبیش حرف میزنیم واقعا که

تا حالا یه نفرم بهم نگفته حیف شد 😅😂 آره خدایی ،گاهی اوقات میگم خدایا ممنونم ازت که یه فرصت دوباره بهم دادی ،این منو میکشت