2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها باردار هستن جایی میرن مهمونی چیزی نمیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 55 پست

ب عنوان یه پارانویا میگم تو ببخشش بعضیا مثل من مشکل اعتماد دارن از لحاظ روانی در عذابند بعضا به پدر مادرشون شک دارند چه برسه به بقیه اونم شاید به سختی بچه دار شده به دل نگیر عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید مشکل فشار یاقند داشت نمیتونست روکنهباردارارو قضاوت نکنین بارداری خیلی سخته حتی یسریا کلهم اشهاش ...

سه تا بارداری داشتم هیچ وقت از این اخلاق ها نداشتم من اینی که اومده بود میشناسم بنده خدا شکاک هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شوهر من گفت باردار شدی از ددست کسی چیزی نگیر و حتی بدش میاد از خونه بابامم چیزی بخورم!!!!

مخصوصا که میگن زن باردار باید یچیز حلال بخوره 

بفهمی پولش چجوری دراومده ثون جنین پاکه میگن روش تاثیر میکنه بچه بدی نشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
عزیزم دیگه فکر نکنم حلال تر از کارگری پولی باشه

منظورم اصلا به شما نیست عزیزم

میگم هر کسی یه جوره. 

من خودم هرگز دست کسی رو رد نکردم که ناراحت نشه.

کار مهمونتون زشت بوده. به هر دلیل اگه نمی‌خواست چیزی بخوره نباید میومد خونه شما

برای من پیش اومد. شهر غریب بودیم، خانم‌های همکار همسرم دو ساعتی خونه‌مون اومدند؛ یکیشون که تازه باردار شده بود همین بازی رو درآورد و بعدا شنیدم که گفته به درستی مال بقیه شک داره. چند وقت بعدش که ویار داشت، شوهرش پیام داده بود برای خانمم فلان غذا رو درست کنید. یک دفعه شکش بر طرف شد! 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
برای من پیش اومد. شهر غریب بودیم، خانم‌های همکار همسرم دو ساعتی خونه‌مون اومدند؛ یکیشون که تازه بارد ...

من دو دفعه هم شام درست کردم اونم به گفته همسرش بخدا ولی بهونه اورد نیمدن منم گفتم اشکال نداره بیخیال ولی اینکه بیاد هیچی نخوره توهین میزبان هست 

اصلا اگه همچین افکاری دارن بشینن تو خونشون نه اینکه به آدم‌بی احترامی کنن اینا همش از بی فرهنگیه

والا اگه به پولش شک دارن کجا میرن ولی پول ما والا کارگری و زحمت کشی هست فکر نکنم از این نظر باشه 

سه تا بارداری داشتم هیچ وقت از این اخلاق ها نداشتم من اینی که اومده بود میشناسم بنده خدا شکاک هست

خدابچه هاتو حفظ کنه کاش همه مثل شما بارداریشون خوب باشه

مطمعن باش اینجور ادما خودشونم ازاخلاق خودشون درعذابن تو بدل نگیر 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
برای من پیش اومد. شهر غریب بودیم، خانم‌های همکار همسرم دو ساعتی خونه‌مون اومدند؛ یکیشون که تازه بارد ...

من کلاسهای بارداری و زایمان شرکت میکردم.

اونجا میگفتن اگه کاملا مطمئن هستید که مال طرف شبهه داره، اصلا نرید اونجا. نه اینکه برید و بگید چیزی نمیخورم. چون اینکار خیلی زشته.

ولی اگه حتی یک درصد شک دارید مال طرف شبهه داشته باشه، نباید دستش رو رد کنید. نهایتا برای آرامش خودتون یه سوره تین تو دلتون بخونین و فوت کنین بهش.

ولی اینکه طرف خودشو لوس میکنه و این اداها رو میاد، نشون میده نه آداب معاشرت بلدن نه شعور دارن. 

شاید یه دفعه تو ذوقش خورده. اگه به هر دلیلی از قصد نمیخواست بخوره برنمیداشت که

میدونی یکی بهم گفت این اخلاق داره سر بچه اولش این طور بوده ولی من باور نکردم گفتم الکی میگه دیدم نه بندهرخدا راست میگفت