2777
2789
عنوان

وقتی پریود میشین به بابا یا داداشتون میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 64 پست

من فق ب مامانم میگم خوشم نمیاد بابام باداداشابدونن

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هست دیگه کاپ جنسش سلیکون پزشکیه یه قطره هم نم نمیده قشنگ طاق باز بخواب شست و شوی راحت دارهربه محیط ز ...

تامپون نمیدونم درست میگم یا نه 

هم خوبه

کاربری دست دونفره 🫠

عزیزممممم سلاااام خانم عزیز و دوست داشتنی فداتون بشمچند وقت بود ندیده بودمتون اینجا ها ، سال نوتون م ...

سلام عزیزدلم

ممنونم گلم

سال نو ماهم مبارک

امیدوارم در این سال جدید ب همه ارزوهاتون برسید❣️😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که متاهلم، ولی وقتی مجرد هم بودم نه روم نمیشد. الانم از اینکه دیگران رو درجریان نمیذاشتم راضیم.

سرکارمم معمولا قبل از تشدید دردم یه مسکن میخورم که زیاد اذیت نشم. دوست ندارم عیان کنم، هرچند از دید دیگران عادی باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
سلام عزیزدلمممنونم گلمسال نو ماهم مبارکامیدوارم در این سال جدید ب همه ارزوهاتون برسید❣️😘

قربونتون برم، مرسی 🤗 🌹 ❤️ ❤️ ❤️ 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید
قربونتون برم، مرسی 🤗 🌹 ❤️ ❤️ ❤️

خدا نکنه مهربونم،❤️❤️❤️❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نه برا چی 

هوای چیمو نگه داره مگ حاملم یا زائو 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
چون وقتی درد داشته باشی اولین چیزی که میپرسن اینه که چرا و نگران میشن وقتی بدحال میفتی یه گوشه بگی پ ...

یعنی برای کمک نکردن حتما باید دلیل آورد....نمیدونم 

ولی من خیلی اوقات گفتم حوصله ندارن و یا دلم درد میکنه با خوابم میاد هیچ وقت پاپیچ نشدن چرا و ....

و درد پری قبول دارم هست...ولی نه انقدری که ادم به خودش بپیچه و دیگران نگران بشن...به هر حال هر کس یه جوریه ....اینی که بگی میشی روشنفکر و نگی میشی عقب افتاده ...این طرز فکر برام قفله و بحثی ندارم.

موفق باشی