2777
2789
عنوان

شب بیداری مکافاتی شده برام

95 بازدید | 8 پست

لنگ ظهر. بیدار میشم حوصله هیچی هم ندارم طول روز هم همه اش خسته ام انگار تو خواب دارم زندگی می کنم .شبا هم خوابم نمی بره  اصلا تا صبح .چی کار کنم درست شم .خسته ام از این وضع 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای سحری آماده کردن که بیدار نمی مونی ؟

چرا اتفاقا بیداری می مونم واسع سحر .واسه همین این طوری شدم 😓همه اش دلهره دارم خوابم ببره سحری نخورم  گرسنه بمونم ضعف کنم چون خیلی ضعیف شدم بی سحری نمی تونم روزه برم 

شب و روزت بهم ریخته ی روز کلا نخواب تا شب خوابت ببره چند بار این کارو بکن درست میشه

روز نمی خوابم ولی مثلا شش صبح می خوابم دوازده ظهر بیدار میشم.اگه نخوابم حالت تهوع می گیرم 

روز نمی خوابم ولی مثلا شش صبح می خوابم دوازده ظهر بیدار میشم.اگه نخوابم حالت تهوع می گیرم

همون دیگه منظورم همون صبحه دیگه روزه ....پس ساعت ساعت کمش کن ی چند روز ۱۱ بلند شو  چند روز ۱۰ بلند شو بعدش ۹ از اونور زودتر خوابت میبره اول ساعت ۵ بعد ۴ بعد ۳ کم کم تنظیم میشه خوابت 

همون دیگه منظورم همون صبحه دیگه روزه ....پس ساعت ساعت کمش کن ی چند روز ۱۱ بلند شو چند روز ۱۰ بلند ش ...

ممنون عزیزم  دستت درد نکنه،پیشنهاد خیلی خوبیه ❤️ .باید اراده کنم آدم شم  .حالم این جوری اصلا خوب نیست 

ممنون عزیزم دستت درد نکنه،پیشنهاد خیلی خوبیه ❤️ .باید اراده کنم آدم شم .حالم این جوری اصلا خوب نیس ...

قربونت موفق باشی،از قدیم گفتن سحر خیز باش تا کام روا شوی دیر بیدار شدن جسم و روانتو سنگین میکنه 

چرا اتفاقا بیداری می مونم واسع سحر .واسه همین این طوری شدم 😓همه اش دلهره دارم خوابم ببره سحری نخورم ...

منم خوابم ریخته بهم اصلا یه وضعی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم