2777
2789
عنوان

نصیحت و پند و اندرز امروز

45 بازدید | 5 پست

تو جایی که آدماش فقر فرهنگی دارند و خونه خوبی ندارن و دلشون نمیاد برا خودشون خونه درس بسازن یا ندارن  خونه نسازید مطمئن باشید اذیت تون می کنند از روی حسادت و نداریشون و کمبود هاشون 

دوم پیش فامیل هم خونه نسازید و نخرید و اجاره هم نکنید اون جا هم اذیت خواهید شد 

اگه دوست دارید شما هم ادامه بدید و لایک کنید 

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی .اگه با حرفم موافقی پس صلوات بفرست برای مهدی موعود جانم

بیشتر ببینید

لاایک به درک فهم تون 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

هیچ وقت خوشبختی و زندگی خوبتون رو جار نزنین.عادی رفتار کنین.از خوبی های شوهرتون مهر و محبت زندگیتون.فرزند صالحتون به کسی نگین.انسان های خوب خوشحال میشوند و حسودان مطمعن باشین سعی میکنن ب هر قیمتی زندگیتون رو نابود کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای هیچی کس درد دل نکنید تا توی ساعت خوابتون و جای خوابتون هم دخالت می کنند 

درد دل فقط برای خدا 

و مشاور امن

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی .اگه با حرفم موافقی پس صلوات بفرست برای مهدی موعود جانم

بیشتر ببینید

چون به یکی خوبی کردید و مهربون بودید باهاش توقع خیلی بالا ازش نداشته باشید یا جبران میکنه یا نمیکنه دیگ

نهایت نکرد دیگه انجام نمی‌دید براش

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛