2777
2789
عنوان

بعدچهار سال فهمیدم رشتم هیچ بازار کاری نداره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آزمون استخدامی که الکیه وقتی آز بین این همه آدم دو نفر جذب می‌کنن چه امیدی دس همه باشیم

نمیدونم شنیدم منم ولی خب خیلی از معلمامون تو چند سال اخیر از طریق آزمون استخدام شدن 

مربی والیبال قبلیم رشتش تربیت بدنی بوده الان سالن اجاره می‌کنه کلاس می‌زاره از بچه ابتدایی بگیر تا زن ۵۰ ساله هم دیدم تو کلاساش در سال چند تا مسابقه هم بین تیمایی که باهاشون کار می‌کنه می‌زاره با اینکه آموزششم اصلا نمی‌پسندم ولی خب درآمدش خوبه

هر چی که پول داخلش مثلاً گمرک حسابداری کامپیوتر

نه ببین داری پرت و پلا میگی 

اول باید مشخص کنی بیشتر به چه حوزه ای علاقه مندی و استعداد ات به کدوم سمته 

بعدش باید از بین رشته های دانشگاهی همون حوزه، یکی رو انتخاب کنی 

بی آب و تاب و توان،

خب همین سالن و باشگاه زدن سرمایه میلیاردی میخواد

نه نه سالن و باشگاه رو که خودش نزده اجاره کرده مثل وقتایی که خودمون میریم یه سالن ورزشی برای والیبال و فوتسال و اینا یه تایم خاصی رو اجاره میکنیم اینم اجاره می‌کنه سالن رو فک کنم با مسئولش قرار داد داره کل تایم های یک سالن رو اختصاص داده به کلاساش