2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم از ی سری آدما

53 بازدید | 3 پست

دوستی که تا آدم جدید دور و برش ببینه نخاد دیگه با من وقت بگذرونه و پیامی نده تا من بدم و همیشه خودم پیامارو شروع کنم بخام بحثو بازم کنم،حدود۱۰بار اخیر،و رفتارش با یکم سرد شدن من کامل عوض شد و دیگه حتی ازم خبری هم نگرف ک حالم بده خوبه مردم یا زندم.گاهی میگم اکی بقیه کارو زندگی دارن ولی خب منم دارم حقیقتا ولی شعورم در حدی هس که جواب ادمای مهم زندگیمو ک ادعا دارن نههه ما هنوزم رفیقیم و دوستت دارم رو زود بدم ولی اونایی ک ادعا داشتن و دارن هیچ ارزشی برام قائل نیستن و جواب پیامامو ندادن تا من دوباره از سرد بودن در اومدم و خودم با کلی محبت پیام میدم و طرف انگار من هویجم،خیلی ناراحتم از ادما.هیچکی الویتش من نیستم،و ناراحتم شدیدا،از ی سری برخوردا،ینی ی نفر هم تو زندگیم نبوده ک یبار مث خودم ک ب بقیه اهمیت میدم بهم اهمیت بده و پیام بده و براش مهم باشم:( آرزو به دل شدم یکی مث خودم باشه یبار .و خب دوست ارزشمندی بوده واسم و خودش اگاه بود و هس ک من خیلی براش ارزش قائلم و یکی از بهترین ادمای زندگیمه و میدونس  و تو روش گفتم من ناراحتم ک تو هیچوقت پیام نمیدی بلکه حتی پیامامو دیر ج میدی،من بعد۱۰دیقه بعد از اینکه ایشون بعد۲روز سین کرده جواب میدم ولی ایشون لااقلش هر۱۲ساعت یادی از من بکنه.اوکب اهمیت من همینقدره و هردفعه سعی کردم اخترام نگهدارم لااقل دوستیمو ک حفظ کنم و چون واقعا ادم خوبی بود واسم بمونه و دوسش دارم رفاقتی زیادد ولی خب نخاس.و منم هرروز به این موضوعات اینکه برا خودم ارزشی قائل نیستم و هیچکی بهم اهمیت نمیده فکر میکنم بارها و بارها و دارم دیوونه میشم.راهکاری بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راهش چیه واقنن

نمیدونم من هیچ وقت اولویت کسی نبودم واس همین ارتباطمو قطع کردم بعد مدرسه با یکی از دوستام ی مدت در ارتباط بودم اونم بیخیال شدم الان حتی پیام هم نمیدیم ب هم ب جز یکی دوتاشون گاهی حال همو میپرسیم