2777
2789
عنوان

همین الان کلی خرید کردم چقدر خوشحالم منننن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خرید حضوری رو بیشتر میدوستم

منم هربار لباس بیرونی اینترنتی سفارش دادم پشیمون شدم ولی این لباس خانگیه زیاد فرقی نداره 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
حالا من در مرحله پشيمونى بعد از خريد به سر مى برممباركت باشه

پشیمونی چرا 

چی خریدی 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
تیشرت گلدوزی دلم خواست،حس میکنم خیلی خوشگلهمبارک باشه بسلامتی بپوشی

ممنون عزیزم 

عکسشو گذاشتم اگه خوشت میاد سایتش رو یکم بخری 

مبارکه،به خوشی بپوشی من از یه تیشرت شلوار خوشم امد تا تصمیم بگیرم بخرم رفتم دیدم فروخته

ای چه ضد خالی 

حضوری یا اینترنتی

پشیمونی چرا چی خریدی

ى كت و شلوار ….چون هميشه لباسام بلند بوده 

ميگم كاش كت و شلوار نمى گرفتم كوتاهه و حس خوبى ندارم نسبت بهش

قد كتش دقيق تا زير باسنه و شلوارش هم از اين مدل گشادهاست 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
ى كت و شلوار ….چون هميشه لباسام بلند بوده ميگم كاش كت و شلوار نمى گرفتم كوتاهه و حس خوبى ندارم نسبت ...

ای بابا خواهری مسی نداری بهش بدی