2777
2789
عنوان

اونایی که وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میدونی من بیشتر وقتها خودمو مقصر میدونم .. بابت همین خیلی اذیت میشم .. اگه دوست داری یه مثال بزن ...

واسه منم همینه 

هر حرفی میزنم فکر میکنم بعدش وسواس میگیرم 

یا خودمو سرزنش میکنم 

یا حس گناه میگیرم 

من اول وسواس بودم بعد دس و پا درآوردم 

ی بار ی فکر بدی افتاده بود تو سرم اذیت میشدم،به خودم گفتم؛بنظرت این فکر درسته،جوابم نه بود،به خودم گفتم از این لحظه بهش فکر نمیکنی ،تو مغزت سالمه داری با شک و تردید میبریش زیر سوال ،پس به فکرت بها نده،خلاصه چند بار بعد از تصمیم گیریم اومد تو ذهنم ولی محلش ندادم از سرم افتاد

ولی روش علمیش اینه بزاری فکر بیاد تو سرت و تو فقط نگاهش کنی تا بگذره

خیلی شدید شد رفتم روانپزشکدارو مصرف مردم دوسال

میشه یه مورد از وسواس فکریتون رو مثال بزنید

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید
من اول وسواس بودم بعد دس و پا درآوردم ی بار ی فکر بدی افتاده بود تو سرم اذیت میشدم،به خودم گفتم؛بنظر ...

می‌خوام نگاهش کنم 

خودم میدونم دقیقا شک و تردیده ولی ذهنم رها نمیکنه

حس میکنم همتون بیکارین یجورایی خانه دار... من از وقتی هدفمند شدن برا کار دیگه اصلا وقتی برا کارای خودم ندارم چه برسه بخوام وسواس فکری شم طوری که قبلا دقیقا مث شماها بودم باور کنید بیشترش برا بیکاریه 

واسه منم همینه هر حرفی میزنم فکر میکنم بعدش وسواس میگیرم یا خودمو سرزنش میکنم یا حس گناه میگیرم

وااااایییییی دقیقا منم همینمممممم دقیقاااااا همین .. روانی شدم دیگه .. 

از وقتی که برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدم شدیدتر شده وسواس 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید
میشه یه مورد از وسواس فکریتون رو مثال بزنید

مثلا تو ذهنم میگفتم نکنه فلج بشم . خودمو فلج تصور میکردم . از فکرش بشدتتتت مضطرب میشدم. روزی هزااار بار این فکر میومد تو سرم سر پا وایمیسادم پا درد میگرفتم. یمدت بعد میگفتم نکنه کور بشم . نکنه دیوونه بشم. عمینجووووری فکرای منفی ک ته ندارن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
حس میکنم همتون بیکارین یجورایی خانه دار... من از وقتی هدفمند شدن برا کار دیگه اصلا وقتی برا کارای خو ...

نه عزیزم ocb در همه ی افراد وجود دارد به یک شکل خاصی و درصد های متفاوتی دارد شاید برای شما آنقدر کمه که احساسش نمی‌کنید این حرف رو روانپزشک به من زد 

مثلا تو ذهنم میگفتم نکنه فلج بشم . خودمو فلج تصور میکردم . از فکرش بشدتتتت مضطرب میشدم. روزی هزااار ...

مرسی از توضیحتون

بیشتر ببینید