2777
2789
عنوان

میشه ییاین حالم بده دانشگاه بهم استرس میده

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 93 پست
از ترمای اول تنها بودی؟

نه ترمای اول بهتر بود ولی فقط همون دو ترم اول چون عوض میشن همونجور که همه میگن

اکیپامون از هم پاشید و...

اما الآن که دیگه ترمای آخرم واقن تنها شدم اصن میرم خوابگاه دچار فروپاشی روانی میشم بس که جوش بده تو ی اتاقی هم افتادم که هیچ همشهری و رفیقی هم ندارم

فقط به این امید که ترم بهاره کوتاهه دارم سر میکنم ولی یاد خوابگاه و دانشگاه که میوفتم عزا میگیرم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خداروشکر اخرایی من تازه سال اولم😐

وای

گفتی شهر خودتون نیستی درسته؟چند ساعت راهه؟به نظرم خونه بگیر اگه میتونی خانوادت بیان پیشت یا شرایط ی جور بشه که پیش خانوادت باشی که عالی میشه 

اصلا درونگرا نیستم😂امیدوارم ممنون

دقبقاا مشکل منم همینه با اینکه درونگرا نیستم ولی اصلا نمیتونم باهاشون به خصوص جدیدا ارتباط بگیرم انگار اون محیط رو برای خودم امن نمی‌دونم 

نه ترمای اول بهتر بود ولی فقط همون دو ترم اول چون عوض میشن همونجور که همه میگن اکیپامون از هم پاشید ...

وای چقد بد اینجوری خیلی سخت میگدره خداروشکر که اخرایی و تا یسال دیگه تموم میشه

وایگفتی شهر خودتون نیستی درسته؟چند ساعت راهه؟به نظرم خونه بگیر اگه میتونی خانوادت بیان پیشت یا شرایط ...

نه ترم اول یه شهر دیگه بودم الان انتقالی گرفتم و خداروشکر شهر خودن و پیش خانوادمم

ولی اگه فک میکنی که اوضاع بهتر میشه بمون چون هنوز ترم اولی کلی وقت داری تو همین ترمای اول آدم‌سرش شل ...

ترم دومم الان دانشگاه جدیدم همه از قبل باهم دوست شدن و اکیپ شدن بعد من یه دفعه ای تازه دو هفتس به عنوان دانشجو جدید وارد دانشگاه شدم با این شرایط رفیق پیدا کردن سخت شده برام واقعا

ترم دومم الان دانشگاه جدیدم همه از قبل باهم دوست شدن و اکیپ شدن بعد من یه دفعه ای تازه دو هفتس به عن ...

خب پس شانس پیدا کردن و ارتباط گیری داری نگران نباش

اما بازم نمیدونم شاید سخت باشه چون وقتی از اول همه با هم اکیپ و رفیق و جفتن سخته تو رو بپذیرن یا مثلا یکی باشه مثل خودت تنها و اخلاقش بهت بخوره که یهو جور بشین باهم

اما بازم میگم امکانش هست این ی ترم هم صبر کن تموم بشه اگه دیدی نشد ی فکر دیگه کن مثلا خونه اجاره کن خانوادت بیان کنارت و...

جدی چرا مجازی میشه؟؟دعا میکنم ایشالا که بشه

چون من دانشجو معلمم رشتمم ابتداییه معمولا ابتداییا ۳ساله ان و زودتر به خاطر نیاز بیشتر نیرو میرن سرکار برا همین سال بعد رو احتمالا مجازی پاس کنیم