2777
2789
عنوان

یه سوال ذهنمو درگیر کرده

103 بازدید | 10 پست

چرا وقتی خواستگار زنگ میزنه میپرسه خواهر برادرت ازدواج کردن یا نه هم مادر پسر از مادرم پرسید هم خود پسر وقتی بهم زنگ زد پرسید بعدشم بهم گفت تو عید نیستم بعد عید ببینیم همو

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مسخره تو عید نیستیمشورشو پسرا دراوردن

کآری به این ندارم فقط برام سوال چرا میپرسن خواهر و بردارت مجردن یا نه منظور خاصی دارن

فقط برام سوال چرا میپرسن خواهر و بردارت مجردن یا نه منظور خاصی دارن یا نه

میخوان بپرسن تا بدونن اگر ازدواج نکردن دلیل خاصی داشته هم بدونن اگر خودشون اومدن چندمین عضو حساب میشن . میشن داماد اول یا وسط یا آخر. ‌دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه 

میخوان بپرسن تا بدونن اگر ازدواج نکردن دلیل خاصی داشته هم بدونن اگر خودشون اومدن چندمین عضو حساب میش ...

اها من گفتم شاید برای این میپرسن که شاید ایرادی داریم که کسی نیومده هنوز

اها من گفتم شاید برای این میپرسن که شاید ایرادی داریم که کسی نیومده هنوز

بحث ایراد نیست بالاخره هم شما هم اون حق دارید بدونید خانواده ها چجورین . اگر ازدواج کردن زندگیشون خوبه یا نه اگر ازدواج نکردن دلیلش چی بوده

بحث ایراد نیست بالاخره هم شما هم اون حق دارید بدونید خانواده ها چجورین . اگر ازدواج کردن زندگیشون خو ...

ممنونم آخه این آقا یه سال از برادر منم بزرگتره بعد خواهر من از من کوچیکتره بعد خود آقا پسر بچه آخره دوتا خواهر بزرگترش مجردن برادر بزرگترش یه بچه داره برای من مهم نبود این مسئله گفتم شاید یه ایراد حساب میشه آخه مجرد بودن یا نبودن خواهر برادر ربطیم نداره

ممنونم آخه این آقا یه سال از برادر منم بزرگتره بعد خواهر من از من کوچیکتره بعد خود آقا پسر بچه آخره ...

یه زمانی رسم بود خواهر برادرها به ترتیب ازدواج کنن الان مهم نیست دیگه اگر دختری ازدواج نمی‌کرد خواهر کوچکترش ازدواج میکرد میگفتن شاید خواهر بزرگتر که ازدواج نکرده ایرادی داشته الان دیگه کسی ترتیب براش مهم نیست . شما میتونید وقتی اومدن دلیل سوالش رو بپرسید

یه زمانی رسم بود خواهر برادرها به ترتیب ازدواج کنن الان مهم نیست دیگه اگر دختری ازدواج نمی‌کرد خواهر ...

بله البته اگر اومدن چون گفت تا آخر عید مسافرتم