2777
2789
عنوان

وای دیگه خسته شدم از دست بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 32 پست
یعنی به نظرتون مشکلی داره؟؟چون من خودمم توی کوچیکی خیلی پررررحرف و بلند صحبت بودم 🙃ولی الان خوبم

عزیزم شما خودت طوری صحبت کردی مه فکر ما بره سمت اینکه خدای نکرده مشکل داره اما خوب تو فقط چند نمونه از کاراش و گفتی و با اینا نمیشه تشخیص داد،اولا پسر یا دختر

ثانیا حرفتو گوش میده حرکات دیگش مثل معاشرت با بقیه ،انجام کارهای خودش چطوره

BabyFetus Ticker
دختر منم ۵ سالشه پسرمم ۴. همینجورین. حالا از تو یکیه از من دوتاشون باهم سروصدا میکنن. طبیعیه خواهر

😭آخه خواهرم ۴ تا بچه پشت سر هم داره اینجوری نیستن والا بهشون میگی ساکت ساکت میشن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی به نظرتون مشکلی داره؟؟چون من خودمم توی کوچیکی خیلی پررررحرف و بلند صحبت بودم 🙃ولی الان خوبم

دوست عزیزم باچند مورد نمیشه درست تشخیص داد ، باید یکسری علائم بررسی بشه تا دقیق راه حل داد ولی اصلا نگران نباش 

اگه فرزندتان اهل تلویزیون دیدن و بازی با گوشی هست ، تایمش رو محدود و به مرور حذف کنید

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
عزیزم شما خودت طوری صحبت کردی مه فکر ما بره سمت اینکه خدای نکرده مشکل داره اما خوب تو فقط چند نمونه ...

اره خوبه بقیه کاراش روابط اجتماعیش خیلی ضعیف بود که الان تقریبا یک سال خیلی خوب شده درحدی که توی فروشگاه رفتم مثلاً امشب همون حین سریع دوتا دوست پیدا کرد واستاده باهاشون صحبت کردن و...

نه پنج سالشهولی در کل کمی کمتر از سنش میزنه اخلاقش چون دوسال کرونا هیچ جا نبردمش خیلی خیلی روابط اجت ...

ببین بچه رو خونه نگه ندار تا میتونی بیرون ببر تخلیه شه انرژیش خونه براش سمه

😭آخه خواهرم ۴ تا بچه پشت سر هم داره اینجوری نیستن والا بهشون میگی ساکت ساکت میشن

انتظار نداشته باش همه شبیه هم باشن. خواهر منم بچه هاش اروم بودن ولی خب من نباید انتظار داشته باشم شبیه اونا بشن بچه هام. همینطور ک ما بزرگترا متفاوتیم بچه هاهم متفاوتن

ببین بچه رو خونه نگه ندار تا میتونی بیرون ببر تخلیه شه انرژیش خونه براش سمه

وای اصلا خونه نیستیم مدااااام درحال تخلیه انرژی

از کله صبح که بلند میشه یک دقیقه نمیشینه حتی سر سفرررره میاد یک لقمه میخوره می‌ره دور می‌زند پشتک میزنه آویزون میشه از مبل و... باز باید صداش کنم برای لقمه بعدی ...🥲🥲🥲

دوست عزیزم باچند مورد نمیشه درست تشخیص داد ، باید یکسری علائم بررسی بشه تا دقیق راه حل داد ولی اصلا ...

نه گوشی که اصلا بهش نمی‌دم

علاقه ی خاصی هم به تلویزیون نداره که بشینه نگاه کنه زیاد ولی باید از همون کله صبح بیدار میشه روشن کنه تا وقت خواب صداش باید باشه البته صدای نی وی رو نمی‌زارم بیشتر از ۸ بذاره 

نه گوشی که اصلا بهش نمی‌دمعلاقه ی خاصی هم به تلویزیون نداره که بشینه نگاه کنه زیاد ولی باید از همون ...

بعضی از بچه ها بی بی دیجیتال هستند ، یکم در موردش مطالعه کن 

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
بعضی از بچه ها بی بی دیجیتال هستند ، یکم در موردش مطالعه کن

آخه اصلا توی صحبت کردن و اینا دیر نکرد من اصلا بهش گوشی نمی‌دم ولی مهمانی باشیم اونم مثلا جو خیلی سنگین باشه و جایی برای بازی نباشه و بچم بهانه گیری کنه گوشی میدم وگرنه اصلا توی خونه خودمون نمیدم بهش