2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 102953 بازدید | 1085 پست
پس چرا من از هیچ چی نمیترسم یا خجالت نمیکشماتفاقا دوست دارم موقع رفتن به جمع محکم سلام بدم همه به اح ...

منم همینم فقط از اینکه شماره ناشناس بهم زنگ بزنه یخوره میترسم 😶‍🌫️

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم از انواع و اقسام دکمه ها چندشش میشه چیز دکمه دار نمیپوشه حتی اسمشو بیاری تهوع میگیره

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

من عربیم فوووله حرف میزنم فک میکنن ایرانی نیستم یعنی عراقی یا خلیجی هستم فارسیمم اوکیه اصلا لهجه ندا ...

عربا رو دوس دارم شاید بخاطر امارات و قطر و فیلمای لبنانی و ایناست نمیدونم 😂

پولدار و باکلاسن بعضی عربا

الانم که همشون آپدیت شدن حتی عربستان

عربا رو دوس دارم شاید بخاطر امارات و قطر و فیلمای لبنانی و ایناست نمیدونم 😂پولدار و باکلاسن بعضی عر ...

من عرب ایرانیم😁خانوادمم پولدارن شغلشون کشاورزیه 

ولی باکلاس و بروز هستن

خونه هاشونم لوکس 

کاربری دست 2نفره

از قد کوتام خجالت میکشم به شددددت. از اینکه موهام خیلی کوتاهه خجالت میکشم . از اینکه صورتم عمل نکردم خجالت میکشم. در کل از اینکه خوش تیپ و خوش لبای و خوشگل نیستم خجالت میکشم

من وقتی یه مرد بهم‌ نگاه می‌کنه از قضاوتی که تو ذهنش نسبت به من شکل میگیره میترسم یا خجالت میکشم چون حس میکنم خوشگل نیستم با اینکه گاهی عکسش ثابت شده

از اینکه از اکثریت قدم بلند تره معذب میشم

همیشه میترسم تو محیط عمومی غش کنم با اینکه تا حالا این اتفاق نیفتاده 

از اطلاعات عمومی پایینم راجع به مدل گوشی و ماشین یا اطلاعات بانکی و حقوقی و...خجالت میکشم

چون درشتم از اینکه جلو چشم مردم غذا بخورم خجالت میکشم

از پوشیدن لباس زمستونی خجالت میکشم چون خیلی گنده تر نشون میده آدمو 

از کنفرانس دادن مثل سگ میترسم قبلا نمی‌ترسیدم یه بار تو دانشگاه کنفرانس دادم همه در سکوت به من خیره شده بودند بعدش فوبیا گرفتم 

من عرب ایرانیم😁خانوادمم پولدارن شغلشون کشاورزیه ولی باکلاس و بروز هستنخونه هاشونم لوکس

به به 😍

بعد از مدت ها بالاخره یه تاپیک خوب پربازدید شد. 

خیلی مهمه آدم راجع به ترس های مسخره خودش فکر کنه، بدونه آدم های دیگه ای هم این ترس ها رو دارن اگر خواست باهاشون صحبت کنه و در کل اون احساس مهجوریت رو نداشته باشه. 

یا اگر خودش این حالات رو نداره ترس های بقیه براش عجیب به نظر نیاد.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

قبلا سوار ماشین میشدم رانندگی میکردم میترسیدم کم کم ترسم ریخت

الان وارد ب جمع میشم خجالت میکشم خیلی صحبت نمیکنم از بچگی اینجور عادتم دادن منم تا ازم سوال نپرسن هیچی نمیگم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید