2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 102287 بازدید | 1085 پست
دلم سوخت ودف....غذارو گذاشتن ک بخوری....یا میتونستی با خنده بگی اینو چجوری میخورن من تاحالا نخوردم.. ...

ببین حتی خانواده خودم ازش نخوردن

منم حتی روم نشد به مامانم بگم اون چیه ؟ یا ازش میخوام

همینطوری نگاش کردم تا بعد شام بردنش😆

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

از بانک رفتن وحشت دارم . از هم صحبتی با مردا و نگاه کردن تو چشم ادما بیزارم و میترسم

منم از نگاه کردن به آدما و ارتباط چشمی میترسم خیلی 

من می‌شینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ترس مسخرم اینه ک از پشت سرم میترسم...نماز میخونم باید چسبیده به دیوار باشم ..موقع خابم پشتم به دیوار ...

نه اصلا منم بچه بودم خیلی می‌ترسیم الان بهتر شده باید همیشه یک چراغ خواب روشن باشه ترست میریزه

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
گفتم دیگه اصلا سن ۱۸جوری هستش ردش که مردی خود به خود خیلی از تفکراتتو جا می‌زاری تو همون ۱۷سالگیت بز ...

میدونی چیه 

همه فامیل مارو با بی پولی میشناسن 

ولی من دلم نمیخواد اینجوری بشع

من دفتر آرزوهامو پاره کردم...

نه اصلا منم بچه بودم خیلی می‌ترسیم الان بهتر شده باید همیشه یک چراغ خواب روشن باشه ترست میریزه

دقیقا چراغ خواب همیشه روشن میکنم تاریکی مطلق نمیتونم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
بیشتر ببینید
دقیقااااجایی که پنکه روشنه اصلا آرامش ندارم

منم خیلی از پنکه میترسم مخصوصا وقتی روشنه همش نگاه میکنم میگم الان میوفته رو سرم 

من می‌شینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞

منمممممممم.... 😭😭😭😭من سر این موضوع حتی چندبار با شوهرم دعوامون شده عصبی میشه از دستم مثلا گربه ن ...

دقیقا منم همینطور 

من تو دانشگاه یبار داشتم از گرسنگی میمردم

رفتم سلف 

گربه ها جلو سلف بودن ،نرفتم تو برگشتم

تابستونا تو اتاق از گرما میمیرم ولی پنجره رو باز نمیکنم چون احتمالش هست گربه بیاد داخلل