2777
2789
عنوان

لعنت به ژنتیک بد🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 130 پست
ژنتیکمون همینطوره پهلو زیاد داریم هر چی میخوریم می‌ره پهلومون واقعا خیلی بده اینطور هیچ لباس تنم نمی ...

با باشگاه و رژیم ولی فکر کنم میشه کنترل کرد‌هاا

خیلی چیزا توی تنت خوشگل میشه😭

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من یه خاستگار فوق زشت داشتم اومدن گفتن تو ازدواج قیافه مهم نیست 

چرا آینده بچه هاتو با ازدواج با یه زشت خراب کنی و یه نسل بی ریخت بجا بذاری؟!!

و من دیگر جوان نخواهم شد....

راستش دقیق نمیدونم چه چسبی فقط دوستم به من گفت گفته چسب بزن، باز خودت با چندتا دکتر مشورت کن و اگر ا ...

ای بابا

حله مرسی عزیزم😭

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

هم بینیم بزرگه هم دندونام نامرتبه هم تاج ابروهام خرابه اماااا همیشه احساس خوبی دارم و حس زشت بودن بهم دست نمیده  درسته دوستشون ندارم اما دارم باهاشون کنار میام چون هزینه ارتودنسی ندارم جرعت جراحی بینی هم ندارم

وقتی گاو وارد قصر میشه،گاو شاه نمیشه....قصر طویله میشه!-خلاصه اینکه هر کسی رو تو زندگیتون راه ندید...!!

داریم عزیزم من دماغم عقابیه چونم کوچیکه لب پایین ام شتریه چشمام حالت خسته و افتاده داره 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید