2777
2789
عنوان

لعنت به ژنتیک بد🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 3135 بازدید | 130 پست
منم تو قیافم مشکی خاصی ندارم ولی اندامم یکم رو مخمه پهلو زیاد دارم باسنم کوچیکه

حالا پهلو رو اوکی کن ، ولی باسن کوچیک بذ نیست.

من ژنتیکی این شکلیم که باسنم پره.

خوشم نمیاد اصلا.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای من یکی دوتا نیست دماغ داغون ، چاقی ، پوست و...

منم عزیزم ولی این یکی زیادی رو اعصابه

چون هیچی برای دختر مهمتر از زیبایی نیست بنظرم😭

به من میگن کیوت و با نمکی.ولی اینا برام معادل «خوشگل نیستی ولی نمیخوام دلت بشکنه» هستن.من نمیخوام با ...

حساس شدی به نظرم 

حالا اگه هم خواستی کاری نداره 

یه مدت پولهاتو پس انداز کن 

یه عمل ساده اس دیگه

حالا پهلو رو اوکی کن ، ولی باسن کوچیک بذ نیست.من ژنتیکی این شکلیم که باسنم پره.خوشم نمیاد اصلا.

ژنتیکمون همینطوره پهلو زیاد داریم هر چی میخوریم می‌ره پهلومون واقعا خیلی بده اینطور هیچ لباس تنم نمیاد 

منم واقعا به دماغم ناامیدم چون بزرگه و تقریبا توی سن بلوغم با اینکه از نیم رخ سر بالا و عملیه🥲

خوبه دیگه بعدا عمل میکنی

اگر سنت کمه چسب بزنی کمی بهتر میشه چون دکتر بینی به دوست دوستم اینو گفته بود

وای مرسی

رو بینی نچرال دیگه؟ چسب چی باید بزنم؟

و کلا نحوه استفادشو اگه میدونی میتونی بهم بگی😭

چون شنیدم چسب لیفتو وقتی در بیاریم ، بینی بدتر از قبل میشه

حساس شدی به نظرم حالا اگه هم خواستی کاری نداره یه مدت پولهاتو پس انداز کن یه عمل ساده اس دیگه

نمیتونم خانوادم میگن بعد از کنکور.

من دوست داشتم که توی دوره تینیجریم خوشگل باشم.

بازم مرسی ازت🫠

وای مرسیرو بینی نچرال دیگه؟ چسب چی باید بزنم؟و کلا نحوه استفادشو اگه میدونی میتونی بهم بگی😭چون شنید ...

راستش دقیق نمیدونم چه چسبی فقط دوستم به من گفت گفته چسب بزن، باز خودت با چندتا دکتر مشورت کن و اگر اولین دکتر بهت گفت نه نمیشه ناامید نشو، چون دوست دوستم رفته بود برای عمل که دکترش منصرف کرده بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

منم ب خاطر دندونام ناراحتم همیشه هر چن زیاد ب ژنتیک ربط ندارع🙂💔

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚