2777
2789
عنوان

دلم‌میخواد ازدواج کنم خیلی ناراحتم معظل شده برام

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 46 پست
جسارتا شاید زندگی شما و شوهرتون رویایی نیس خیلیا دیدم راضی

آواز دهل از دور خوش است

هیچکس نمیگه ماستم ترشه

من و چندتا از فامیل همه مون تو بازه سال های ۹۴ الی ۹۹ ازدواج کردیم با وضع های مالی متفاوت از پایین گرفته تا بالا بالاها...روابطمونم بشدت نزدیک و در بطن زندگی هم هستیم ...میدونیم چالش هامون چیه و...و.....

الان تقریبا همه مون در شرایط یکسان هستیم...یعنی تو جنگ با جامعه و اقتصاد و بی ثباتی و ....

چون تو جامعه سالمی زندگی نمیکنیم 

شماهم به اینا که میگن اعتمادی نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آواز دهل از دور خوش استهیچکس نمیگه ماستم ترشهمن و چندتا از فامیل همه مون تو بازه سال های ۹۴ الی ۹۹ ا ...

ببین اخه اخرش چی 

من الان ۲۵ سالمه هر چیم سنم بره بالا احتمال انتخاب شدنم کمتر میشه خیلی نگران سنمم 

میدونم ته زندگی متاهلی چیزی نیس باید سگ دو بزنی و مسئولیتای مزخرفش 

ولی نمیدونم برا منی ک چهارچوب دارم و عاشق رمنس و این داستانام تنها راهم ازدواجه 

دگ تا کی صبر کنم ؟ 

ببین اخه اخرش چی من الان ۲۵ سالمه هر چیم سنم بره بالا احتمال انتخاب شدنم کمتر میشه خیلی نگران سنمم م ...

خوب صبر که نکن

سعی کن با سایت همسریابی و فلان یه کیس خیلی خوب پیدا کنی

ولی انتظارات رویایی نداشته باش 

واقعا زندگی تو این خرابشده از زندگی تو جنگل سخت تره

سطح فرهنگ مردم اومده پایین

امنیت اقتصادی نیس

امنیت روانی نیست تو جامعه

همه چی گرونه 

اصلا اعصاب نمیمونه 

خوب صبر که نکنسعی کن با سایت همسریابی و فلان یه کیس خیلی خوب پیدا کنیولی انتظارات رویایی نداشته باش ...

اگه فقط اقتصادیه مشکل 

حقیقت هر خواستگاری اومد برام وضع من با اختلاف ازش بهتر بود از نظر مالی من چیزای دگ میخوام از همسر که متعهد و با اخلاق و تکیه گاه باشه ولی اینکه از نظر اقتصادی ازم خیلی پایین تر هستنم باعث میشه نتونم تکیه گاه بدونمشون نمیدونم چکار کنم (پز اینا نخواستم بدما اینجا کسی کسیو نمیشناسه )

سایت همسر یابی اینا دوس ندارم نمیتونم اعتماد کنم 

من خواستگارو دارم کسی ب دلم نمیشینه اونقد ولی تا دلت بخواد پسر تو خیابون میبینم که قشنگ اون چیزیه ک میخوام ولی تو خیابون !

ببین رمنس و مسایل عاشقونتم تامین بود ؟!

بله

حیف از اون روزگار

الان حسرت یه کادوی جوراب رو دارم چ برسه به حرفا و حرکات عاشقانه

خودمم شدم شبیهش و بی محلی میکنم.چون ۳ سال کم نبود حرف زدن و مطرح کردن خواستهام خیلی واضح بهش میگفتم بهم محبت کن.اما الان اصلا پیام یا زنگم نمیزنم حتی اگه کار واجبم داشته باشم.محبت خیلی مهمه

اگه فقط اقتصادیه مشکل حقیقت هر خواستگاری اومد برام وضع من با اختلاف ازش بهتر بود از نظر مالی من چیزا ...

آخه شوهری که اقتصادی مشکل داره قطعا اعصاب و روانی واسه این چیزا براش نمیمونه 

سایت همسریابی خیلی خوبه 

معتبراش خیلی جدیدا سروصدا کردن

مثل سایت آدم حوا که کلا تلویزیون معرفیش کرد