2777
2789
عنوان

اولین شبیه که تو خونه نیستی چقد دلم تنگته

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 45 پست
اینقد خوب بود که زندگیمون چشم خورد ،برام هم مادر بود هم پدر هم رفیق ،اعتیاد نابودش کرد ...واااای چ ر ...

خوشبحالش که اینقدر دوسش داری و پشتشی این شرایط کمتر زنی میمونه پا شوهرش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم اسی خیلی ناراحت شدم اینم میگذره انشالله خدا بهش قدرتشو بده ترک کنه زودتر صحیح سالم بیاد پیشت ا ...

عزیزم برات قدر خوندم ...ممنونم ...از همین میسوزم که مسهول کمپ گفته باید بیاید براش چی بیارید بهش سر بزنید اما من نمیتونم برم تنها کسیرم ندارم ،اونجا ببینه بقیه براشون چی میارن تما خودش کسیرو نداره دق میکنه چون افسردگی شدیدم داره ،اینقد داغونم چون الان یادم اومد شلوارای راحتی هم ک براش گذاشتم خشتکشون پارس،واااای من چ زن بدیم باعث خجالتشم

عزیزم برات قدر خوندم ...ممنونم ...از همین میسوزم که مسهول کمپ گفته باید بیاید براش چی بیارید بهش سر ...

گلم خودت پاشو برو  لباساشم بدوز ببر براش خوراکی اینام براش ببر یه سر بزن بهش چرا نمیتونی بری اسی شوهر نمک ب حروم سابقم افتاد زندان سنم خیلی پایین بود هیچ کی نبود ازم بپرسه چی شده خودم پا میشدم میرفتم خارج از شهر پیشش بی کس و تنها چقدر التماس طرفو کردم تا کوتاه اومد چقد دوییدم اوردمش بیرون یه اسنپ بگیر یه اژانس برو حداقل یه سر بهش بزن اون الان فثط تورو داره تو بیرونی سالمی میتونی کمکش کنی بهش امید بدی ن اینکه بدتر نا امید شی

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید