2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهرت چه جور آدمیه؟ اگه هنوز. عقدی ، عقد رو کش بدههههههه تا از شوهرت مطمئن شی.جاری من و خواهر شوهرم ...

والا عزیزم من نشونم نکرده بودم گفتم از شهرمون بریم نمیخام دخالتی باشه قبول کرد بارها شده بخاطر من دعوا کرده با خاهرش ولی خاهرش دس از کاراش نمیکشه 

والا عزیزم من نشونم نکرده بودم گفتم از شهرمون بریم نمیخام دخالتی باشه قبول کرد بارها شده بخاطر من دع ...

خب پس فقط یه راه داری

اول به هیچ‌وجه شکایت پیش شوهرت نبر

خودش جوابش رو بده و تمام

دوم هر وقت شوهرت از دستش عصبی شد بگو بابا بی خیال. دنیا دو روزه. خودمون باید عاقل باشیم. اینجوری شوهرت می فهمه که تو فازت چیه و دنبال دعوا نیستی، آروم میگیره

فقط بترس که اگه زیاد شکایت کنی مثل آب خوردن می‌ره سمت خواهرش و دیگه شروع ع بدبختیته، چیزی که تو زندگی من و جاریم اتفاق افتاد

دایر لغاتش زیاده ک هیچ .تخسه حتی با بزرگ تر از خودش مث پدرو مادرم

توام تخس شو ولی به موقعش نکه بی ادب شی یه بار جوابشو بدی خفه میشه از بس هیچی نگفتی این جور میکنه کمی نترس باش ببخشید پرو باش

خب پس فقط یه راه داریاول به هیچ‌وجه شکایت پیش شوهرت نبرخودش جوابش رو بده و تمامدوم هر وقت شوهرت از د ...

ینی یجوری پرونده خاهرشو پیشش پر نکنم؟

اخه چن مورد بش گفتم گف توروخدا دنبال تلافی نباشی گفتم اصن اونی نیستم ک تلافی کنم ولی کلا گفتم بدونی چیزیم ب خاهرت نگو

مثلا چی میگه

مثلا میگه تو هیچکاری نمیتونی بکنی من قورتت میدم از این حرفا

یکی از کاراش رو مخمه دستمو فشار میده ک انگشترم میره لای انگشتم دردم میکنه بش گفتم دردم میگیره نکن گف ب من چه😐

توام تخس شو ولی به موقعش نکه بی ادب شی یه بار جوابشو بدی خفه میشه از بس هیچی نگفتی این جور میکنه کمی ...

واقعا انقد ساکت موندم ک درمورد زندگیم نظر میده

مثلا نامزدم خودش گف ی دس لباس محلی ک حدود ۱۰ تا ۱۲تمن پولشه برات میخرمش سریع خاهرش گف ن کرایه کن منم ناراحت شدم و نامزدم متوجه شد خدارو شکر

ینی یجوری پرونده خاهرشو پیشش پر نکنم؟اخه چن مورد بش گفتم گف توروخدا دنبال تلافی نباشی گفتم اصن اونی ...

دیگه تمومش کن. خودش می‌دونه خواهرش چیه. ادامه بدی ازت سرد میشه. همین بلا به سرم اومد. هی بهم گفت ولشون کن، محل نده. من کوتاه نیومدم و باز شکایت بردم. یه جای وایساده روبروم گفت مشکل تویی نه اونا و ....

منم به مرور یاد گرفتم و عوض شدم.

کلا بی محل کردم. قهر نکردم. ولی زنگ نمی زنم، تلفن هم میزنم به هزار بهانه مثل نشنیدن و ...جواب نمی دم.توی جمع فکر می کنم وجود نداره. اصلا محل نمی دم. ولی اگه باهام حرف معمولی زد منم گرم جواب میدم

خودش دیگه فهمیده و لال شده.

یک کلمه هم آزارهاش روبه شوهرم نمی گم. 

حواست خیلی باشه. گول الان شوهرت رو نخور. هر چی باشه اون خواهرشه. تورومیتونه عوض کنه ولی خواهرش همیشه باهاشه

مثلا میگه تو هیچکاری نمیتونی بکنی من قورتت میدم از این حرفایکی از کاراش رو مخمه دستمو فشار میده ک ان ...

بگو واییییییییییی بیا قوت بده آدمهای خوشگله همه دوست دارن قورت بده  درکت میکنم زشتی حتی کسی تفم نمیکنه بهت

دیگه تمومش کن. خودش می‌دونه خواهرش چیه. ادامه بدی ازت سرد میشه. همین بلا به سرم اومد. هی بهم گفت ولش ...

واقعا اموزنده بود

خیلی برام جالبه اخه داداشم منو بخاطر زنش کنار گذاشت الانم قهریم دیگه😐